Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Ρομά προσπάθησαν να κλέψουν ανταλλακτικά αυτοκινήτων από συνεργείο αλλά τους «τσάκωσε»......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., είχε ως αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη δυο 24χρονων Ρομά και την αποτροπή κλοπής ανταλλακτικών αυτοκινήτων από επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, χθες το πρωί οι δύο άνδρες είχαν εισέλθει παράνομα σε προαύλιο χώρο συνεργείου φορτηγών αυτοκινήτων, όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τραπήκαν σε φυγή, για να εντοπιστούν λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή της Διαλογής, όπου και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με το Thestival, από την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης προέκυψε ότι, οι δράστες είχαν διαπράξει κατά το παρελθόν και από κοινού δύο διαρρήξεις σε μεταφορική εταιρεία, απ’ όπου αφαίρεσαν μπαταρίες φορτηγών αυτοκινήτων αξίας 4.000 ευρώ περίπου, ενώ για έναν εκ των συλληφθέντων προκύπτει η εμπλοκή του σε άλλες 6 περιπτώσεις κλοπής από εταιρείες κατά το χρόνο που αυτές ήταν εκτός λειτουργίας, απ’ όπου αφαίρεσε μεταλλικά αντικείμενα (π.χ. κουφώματα και ανταλλακτικά αυτοκινήτων) με τη συνολική τους αξία να υπερβαίνει τις 40.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


2 σχόλια: