Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Λαγονήσι: Ραγδαίες εξελίξεις – «Ενας Ρώσος, πήγε στην πύλη του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται το παιδί και ρωτούσε να μάθει σε ποιο δωμάτιο μπορεί να το βρει»....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μία νέα διάσταση στο συνεχές «θρίλερ» που έχει ξεκινήσει από το βράδυ της Παρασκευής (24/3) στο Λαγονήσι, όπου και άνδρας -αγνώστων στοιχείων- πυροβόλησε δύο παιδιά ηλικίας 16 ετών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί το ένα στον δεξί μηρό και να νοσηλευτεί στο Ασκληπιείο Βούλας, έρχεται να δώσει συγγενής του 16χρονου.

Μιλώντας, συγκεκριμένα, στο Mega και την εκπομπή «Live News» αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά και το αιματηρό περιστατικό.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε λίγες ώρες μετά το περιστατικό ένας άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες μιλούσε ρωσικά, πήγε να επισκεφθεί το παιδί στο νοσοκομείο χωρίς να διευκρινίσει τους σκοπούς του. «Το Σάββατο λίγες ώρες μετά τον πυροβολισμό έγινε ένα πολύ περίεργο περιστατικό.

Ενας Ρώσος, πήγε στην πύλη του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται το παιδί και ρωτούσε να μάθει σε ποιο δωμάτιο μπορεί να το βρει. Ο άνδρας στην είσοδο από την ασφάλεια του νοσοκομείου τον ρώτησε ποιος είναι και εκείνος του απάντησε πως είναι συγγενής», είπε στην αρχή ο συγγενής.

«Μόλις πήγε ο φύλακας να ενημερώσει τηλεφωνικά την οικογένεια ότι έχει έρθει αυτός ο άνδρας και ζητά να δει το παιδί, εκείνος εξαφανίστηκε. Δεν ξέρουμε αν ήταν ο ίδιος άνθρωπος που πυροβόλησε ή έστειλαν άλλον», πρόσθεσε σχετικά ο συγγενής του 16χρονου.

Οπως προαναφέρθηκε δεν έγινε γνωστό για ποιο λόγο ήθελε να επισκεφθεί το παιδί στο νοσοκομείο, δηλαδή αν πρόκειται για συνεργάτης των δραστών του αιματηρού περιστατικού ή απλά για φίλο, που ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση της υγείας του ανήλικου.

Το προφίλ του πιστολέρο

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (24/3) στο Λαγονήσι όπου και 16χρονος τραυματίστηκε στον δεξί μηρό από πυροβολισμούς. Οι Αρχές προσπαθούν να χτίσουν το προφίλ του δράστη με βάση τα όσα έχουν κατατεθεί μέχρι στιγμής στην υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης πυροβόλησε πισώπλατα τους δύο ανήλικους, ενώ σύμφωνα και με τις σχετικές καταγγελίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, προσπάθησε να απαγάγει το ένα από τα δύο παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι αξιωματούχοι της Ασφάλειας για το προφίλ του δράστη, η σκιαγράφηση του οποίου θα οδηγήσει συνεπώς και στη σύλληψή του, ο άγνωστος άνδρας μιλάει ρωσικά, οδηγεί μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια και οπλοφορεί. Τα δύο παιδιά κατέθεσαν ότι δεν είχε προηγηθεί μεταξύ τους καβγάς, αλλά και ότι δεν τον γνώριζαν. Οι κάτοικοι της περιοχής παραμένουν ανάστατοι μετά και τα όσα έγιναν.

Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν ακόμη άγνωστα, γεγονός που περιπλέκει το μυστήριο πίσω από την επίθεση στους δύο 16χρονους. Αξιο αναφοράς είναι ότι κάμερες ασφαλείας στην περιοχή έχουν καταγράψει το μαύρο αυτοκίνητο του δράστη να αναπτύσσει ταχύτητα και να χάνεται δευτερόλεπτα μετά και την επίθεση. Πέρα από το Ι.Χ. εξετάζουν και το δρομολόγιο που ακολούθησε μετά και την επίθεση. Σε ό,τι αφορά στον ίδιο τον 16χρονο η κατάσταση της υγείας του είναι εμφανώς βελτιωμένη και αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο, Δευτέρα.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


1 σχόλιο:

  1. Μήπως το παιδί έχει βρεθεί ιστοσυμβατό με κανέναν μεγιστάνα που χρειάζεται νεφρά ή συκώτι ή οτιδήποτε άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή