Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Αυτός είναι ο αστυνομικός σκύλος που μπλόκαρε εγκληματικό σχέδιο με λεία 420.000 ευρώ...& πήρε άριστα ξανά....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο αστυνομικός σκύλος πήρε άριστα ξανά. Οι εικόνες που πλαισιώνουν την είδηση κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Η Κως στο επίκεντρο μετά την αστυνομική επιχείρηση…

Η Κως συζητάει τα όσα έγιναν μετά από διπλή επιχείρηση της αστυνομίας. Οι πληροφορίες αποδείχθηκαν σωστές και έτσι στα δύο που έγιναν «φύλλο και φτερό» βρέθηκαν ναρκωτικά και χρήματα. Πρωταρχικό ρόλο στις έρευνες είχε και πάλι ο ειδικά εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος που δεν έκανε λάθος.

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος Έλληνα για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, το μεσημέρι εκείνης της μέρας, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην κατοικία του κατηγορούμενου όπου βρέθηκαν 4 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη και το χρηματικό ποσό των 19.500 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα σε εξοχική κατοικία του δράστη με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών “IBRONGKO”, όπου βρέθηκαν: ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1.997 γραμμαρίων και χιλιάδες σπόροι κάνναβης.

Επίσης, διαπιστώθηκε η ύπαρξη δύο ειδικά διαμορφωμένων θερμοκηπίων στον περιβάλλοντα χώρο της κατοικίας, μέσα στα οποία εντοπίσθηκε αναπτυγμένη καλλιέργεια φυτών κάνναβης εσωτερικού τύπου, αποτελούμενη από 337 δενδρύλλια ύψους έως 2 μέτρων.




Επιπλέον, διακριβώθηκε ότι σε εξέλιξη βρισκόταν διαδικασία αποξήρανσης δενδρυλλίων κάνναβης. Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και μαζί με την ανευρεθείσα κάνναβη, το χρηματικό ποσό και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσε ο δράστης κατασχέθηκαν.

Εκτιμάται ότι το προσδοκώμενο όφελος του δράστη από την παραγωγή της κάνναβης υπερβαίνει τις 420.000 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου