Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Δείτε πού είχαν καταλήξει τρία αυτοκίνητα που είχαν κλέψει μέλη σπείρας....Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στην άκρη του νήματος. ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη αξιοποίησαν τις πληροφορίες και κατάφεραν να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Οι κλοπές των αυτοκινήτων είχαν σημειωθεί πριν από λίγες μέρες…

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα οχήματα σε οικισμό που βρίσκεται σε περιοχή της Περαίας στη Θεσσαλονίκη. Οι κλοπές αυτοκινήτων είχαν σημειωθεί τις προηγούμενες μέρες και οι ιδιοκτήτες τους είχαν κάνει καταγγελία. Οι αστυνομικοί εξέτασαν εικόνες από κάμερες ασφαλείας και αξιολόγησαν μια σειρά από μαρτυρίες.

Στοχευμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της ίδιας Διεύθυνσης, το πρωί του Σαββάτου (29-04-2023) σε οικισμό που βρίσκεται σε περιοχή της Περαίας, κατά την οποία βρέθηκαν οχήματα που είχαν κλαπεί κατά τον τρέχοντα μήνα.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, ελέγχθηκαν συνολικά 11 άτομα και εντοπίστηκαν τρία Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, τα οποία είχαν αφαιρεθεί από τις περιοχές Θέρμης, Πλαγιαρίου και κέντρου Θεσσαλονίκης.

Τα ανωτέρω οχήματα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών.

Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου