Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

«Δεν κατάλαβα πώς ζω» λέει 23χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο μετά το πάρτι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας...Ο νεαρός ζήτησε συγγνώμη, παραδέχτηκε το λάθος του...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο νεαρός ζήτησε συγγνώμη, παραδέχτηκε το λάθος του και καταδικάστηκε σε ένα μήνα με αναστολή και δικαίωμα έφεσης

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στο ύψος της Χαλυβουργίας, στο ρεύμα προς Λάρισα, μετά το πάρτι των χιλιάδων φοιτητών στον Βόλο.

Ένας 23χρονος οδηγός Ι.Χ. από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο μεγάλο πάρτι που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σε μπαριέρα του δρόμου. Ο φοιτητής αμέσως μετά το πάρτι ξεκίνησε ταξίδι για Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο επέβαινε ακόμη ένα άτομο ωστόσο δεν τραυματίστηκε κανείς από τους δυο.

Ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ κατά 0,90 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος, με όριο το 0,25. «Εχασα τον έλεγχο και δεν κατάλαβα πώς. Είχα πιει πέντε μπύρες. Τρόμαξα, δεν κατάλαβα πώς ζω», είπε χθες στην έδρα του Αυτόφωρου Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου, σύμφωνα με το gegonota.news. Ζήτησε συγγνώμη, παραδέχτηκε το λάθος του και καταδικάστηκε σε ένα μήνα με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Υπενθυμίζεται ότι περισσότερα από 8.000 άτομα βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, μετά τις 23.00, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο, καλεσμένοι στο πάρτι του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.

«Βλέπαμε άτομα να καταρρέουν και ασθενοφόρα να φτάνουν» λένε φοιτήτριες

Φοιτήτρια που πήρε μέρος με την παρέα της στο πάρτι, μιλώντας στο Mega, περιέγραψε ότι έβλεπε άτομα να καταρρέουν κοντά της και το ένα ασθενοφόρο να φτάνει στο σημείο μετά το άλλο.

«Ήταν πεσμένοι μέσα στο δρόμο, ξαπλωμένοι στο πάτωμα. Έκαναν εμετούς. Είδαμε στο γυρισμό ένα παιδί ξαπλωμένο πάτωμα, στο δρόμο μας, στο πεζοδρόμιο επάνω, που είχε δύο κοπέλες δίπλα του, να τον βοηθάνε να συνέλθει. Δεν νομίζω ότι είχε επαφή με το περιβάλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά η φοιτήτρια.

«Μας έσπρωχναν στην άκρη για να περάσουν παιδιά, τα οποία ήταν λιπόθυμα και τα έβγαζαν, είδαμε ασθενοφόρα και φορεία. Ένας κύριος μέσα στην πόλη μας είπε ότι μέχρι στιγμής έχουν περάσει 14 ασθενοφόρα, αλλά γενικά πάρα πολλά άτομα ήταν σε κατάσταση μέθης και πολύ ζαλισμένα, οπότε πιστεύω υπήρχαν πολύ περισσότερα από αυτά τα 14 που μάθαμε εμείς, γιατί ήταν σε άθλια κατάσταση στο πάρτι», συμπλήρωσε η φοιτήτρια.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου