Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Πλοίο επέστρεψε εκτάκτως στο λιμάνι μετά τον τραυματισμό 25χρονης επιβάτιδας Είχε αποπλεύσει λίγα λεπτά νωρίτερα....Η ανακοίνωση του Λιμενικού:...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Αλλαγή πορείας πλεύσης για το Blue Star Myconos έγινε χθες, όταν ο καπετάνιος αφού είχε ήδη αναχωρήσει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, επέστρεψε πίσω προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μία επιβάτιδα ύστερα από τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για μία 25χρονη κοπέλα η οποία αισθάνθηκε ξαφνικά έντονο πόνο στο γόνατο, αφότου προσπάθησε να καθίσει σε καρέκλα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πλήρωμα και ο καπετάνιος και επέστρεψαν εκτάκτως πίσω στο λιμάνι, ώστε η νεαρή να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε το πρωί της Κυριακής η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για τραυματισμό 25χρονης επιβάτιδος εντός του Ε/Γ-Ο/Γ “BLUE STAR MYCONOS” Ν.Π. 10882, λίγο μετά τον απόπλου του πλοίου από τον λιμένα Θεσσαλονίκης, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου του.

Συγκεκριμένα, η επιβάτιδα, σύμφωνα με δήλωση της, την ώρα που πήγε να καθίσει στη καρέκλα, ένοιωσε έντονο πόνο στο δεξί γόνατο. Το πλοίο επέστρεψε εκ νέου στον λιμένα Θεσσαλονίκης και η ανωτέρω 25χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”, για ιατρική περίθαλψη. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου