Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Αστυνομικός έσωσε 45χρονο λίγο πριν βάλει τέλος στη....ζωή του....Στο παρά πέντε έσωσε αστυνομικός....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στο παρά πέντε έσωσε αστυνομικός, έναν άνδρα ο οποίος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του απειλώντας πως θα πέσει στο κενό από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε με την μητέρα του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το Κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, δέχθηκε κλήση για επεισόδιο μητέρας και γιου σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή της Μενεμένης. Αστυνομικοί του Α.Τ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης, οι οποίοι εκτελούσαν περιπολία έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Οι δύο αστυνομικοί αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, άρχισαν να καταγράφουν τα στοιχεία της μητέρας και του γιου.

Ο υπαρχιφύλακας του πληρώματος, ωστόσο αντιλήφθηκε τον 45χρονο να πηγαίνει προς το δωμάτιο του. Υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά. Σκέφτηκε ότι θα προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Τον ακολούθησε, έτρεξε και μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Είδε τον 45χρονο πάνω στα κάγκελα του μπαλκονιού, να φωνάζει, να σκίζει την τέντα και να απειλεί ότι θα πέσει στο κενό από τον τέταρτο όροφο.

Ο αστυνομικός διατήρησε την ψυχραιμία. Με αποτελεσματικές κινήσεις, χωρίς να υπολογίσει τον κίνδυνο για τον ίδιο, κατάφερε να πιάσει τον άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει και να τον τραβήξει με ασφάλεια μέσα στο δωμάτιο.

Η μητέρα του 45χρονου ευχαρίστησε τον υπαρχιφύλακα, ενώ και γείτονες που παρακολουθούσαν, τον χειροκρότησαν και του έδωσαν συγχαρητήρια για την ηρωική του πράξη.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου