Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Μαθήτρια βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της......Η 7χ ρονη......«Μας είπαν οι δάσκαλοι ότι δεν είχαν κάποια ενημέρωση», είπε ο πατέρας....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του Live News για το νέο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού σε 7χρονη μαθήτρια, που σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 7χρονη, που πάει στην πρώτη τάξη Δημοτικού σχολείου των βορείων προαστίων της Αττικής, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη από συμμαθήτριές της στις τουαλέτες του σχολείου.

«Όχι εδώ, θα σας πω στο σπίτι…»

Το πιο σοκαριστικό στην υπόθεση, είναι πως, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα στο MEGA, το περιστατικό μεταφέρθηκε στους γονείς από την ίδια την 7χρονη, όταν το σχολείο δήλωνε άγνοια.

«Μας είπαν οι δάσκαλοι ότι δεν είχαν κάποια ενημέρωση», είπε ο πατέρας της 7χρονης στο LIVE NEWS.

«Ήμουν στην εργασία μου, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τη μαμά της μικρής να μεταβώ στο σχολείο γιατί βρέθηκε η κόρη μας στις τουαλέτες του Δημοτικού δεμένη και με ταινία στο στόμα. Πήγα από εκεί, είχε γίνει 2 ώρες νωρίτερα το περιστατικό, όπως ισχυρίζεται το παιδί.

«Την βρήκαν κάποια κορίτσια στην τουαλέτα. Η μικρή είναι σε σύγχυση, ήταν 2 – 3 παιδιά που της το έκαναν αυτό, μεγαλύτερα που δεν τα ξέρει».

Όπως λέει ο πατέρας της 7χρονης, όταν πήγε στο σχολείο για να πάρει την κόρη του, η μικρή του είπε: «δε θέλω να σας μιλήσω εδώ, πάμε να σας τα πω στο σπίτι».

«Σωματικά είναι καλά, αν εξαιρέσει κανείς το σημάδι από την ταινία που έχει στο μάγουλο. Δεν έχει συμβεί κάτι άλλο».
«Κινούμε τις νόμιμες διαδικασίες»

«Είμαστε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να καταφέρουμε να βρούμε μια λύση σε όλο αυτό», είπε ο πατέρας της μαθήτριας, τονίζοντας ότι έχει ξεκινήσει να καταθέτει μηνύσεις εις βάρος όλων των υπευθύνων......

Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου