Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Αστυνομικοί έβγαλαν «νοκ άουτ» νταή που αρνήθηκε τον έλεγχο και αποπειράθηκε να τους τραυματίσει.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στη σύλληψη ενός νταή, ο οποίος κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Γκάζι επιτέθηκε και αποπειράθηκε να τραυματίσει αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ, προχώρησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Όλα άρχισαν, όταν στη συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε έφτασαν στο σημείο για να κάνουν έλεγχο σε έξι υπηκόους Αλβανίας και Βουλγαρίας, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν απασχολήσει για σοβαρά αδικήματα τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Τους άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε έσπευσαν να συνδράμουν και αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να εκτελέσουν το καθήκον τους δέχτηκαν την επίθεση ενός εκ των ελεγχόμενων.

Μάλιστα, ο νταής που -μεταξύ άλλων- δραστηριοποιείται και στο χώρο της νύχτας, προσπάθησε να τραυματίσει τον ένα από τους δύο άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ. Ωστόσο η σωματική του διάπλαση αποδείχτηκε λίγη μπροστά στις ικανότητες των δύο αστυνομικών στις πολεμικές τέχνες, καθώς ο ένας από αυτούς είναι πυγμάχος, ενώ ο συνάδερφος του διαπρέπει στο χώρο του king boxing.

Έτσι, οι δύο αστυνομικοί με συνοπτικές διαδικασίες ακινητοποίησαν τον “φουσκωτό”, του πέρασαν χειροπέδες και μαζί με τα υπόλοιπα πέντε άτομα τους προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας. Εκεί η προσαγωγή του αλλοδαπού που τα έβαλε με τους δύο άνδρες της ΔΡΑΣΗ μετατράπηκε σε σύλληψη με τις κατηγορίες της βίας και της απείθειας κατά υπάλληλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι έξι αλλοδαποί που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο αποτελούν μέλη ομάδας που ασχολούνται με προστασίες σε νυχτερινά μαγαζιά, ενώ όλοι τους είναι σεσημασμένοι για εκβιάσεις, εγκληματικές οργανώσεις και ένοπλες απόπειρες ανθρωποκτονίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου