Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Και άλλο περιστατικό με φίδι στην Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε σε μηχανή αυτοκινήτου!....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ένα ακόμη συμβάν που αφορά φίδιτο οποίο εντοπίστηκε αναπάντεχα συνέβη, αυτή τη φορά και πάλι στην Θεσσαλονίκη. Πριν από λίγες μέρες μια οχιά είχε βρεθεί σε σχολείο και είχε κληθεί ερπετολόγος να το απομακρύνει η οποία, όμως, κατέληξε στο νοσοκομείο αφού την δάγκωσε και έπαθε αναφυλαξία!

Αυτή φορά σοκ και έκπληξη έπαθε ο οδηγός ενός οχήματος όταν άνοιξε το καπό του οχήματος και αντίκρισε ένα φίδι (λαφιάτη) να κάθεται στον κινητήρια!

Στο σημείο κλήθηκαν μέλη της ομάδας «Animal Rescue and Defence Squad» και κατάφεραν να απομακρύνουν τον φίδι το οποίο σύμφωνα με τους ίδιους ήταν μήκους 1,5 μέτρου.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ομάδα δέχθηκαν κλήση από την Πυροσβεστική για απομάκρυνση ερπετού για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.

Δείτε τι έγραψε η ομάδα:

Κλήση απο την πυροσβεστική υπηρεσία για τριτη συνεχόμενη μέρα για απομάκρυνση ερπετού από όχημα. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος άνοιξε το καπό και ειδε έναν λαφιατη να κάθεται ήρεμος στο μοτέρ.Βρεθήκαμε άμεσα στο σημείο και χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για την απομάκρυνση του ζώου που ήταν τυλιγμένο γύρω απο το μοτέρ του οχήματος λόγω του μεγέθους του (1,5 μ )! Τέλος καλό όλα καλά!

Η 39χρονη ερπετολόγος που έπαθε αναφυλαξία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη.

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου