Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Την κατακρε ούργησε ο σύντροφός της! Συνελήφθη ο δολοφόνος της γυναίκας στη Βαρβάκειο Αγορά Φέρεται να ομολόγησε

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Φέρεται να ομολόγησε ότι εκείνος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στη Βαρβάκειο Αγορά, με θύμα μια γυναίκα 60 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr, πρόκειται για τον σύντροφό της, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα, σε πάρκο απέναντι από τη Βαρβάκειο. Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του δράστη, αφού ερεύνησαν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής. Πρόκειται για άτομο τοξικοεξαρτημένο, που διατηρούσε δεσμό με την 60χρονη γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι η 60χρονη που βρέθηκε το πρωί της Τρίτης νεκρή με πέντε μαχαιριές στον λαιμό, απέναντι από τη Βαρβάκειο, ταυτοποίηθηκε και είναι σεσημασμένη για ναρκωτικά. Βρέθηκε σε λίμνη αίματος, χωρίς να έχει επάνω της κανένα προσωπικό αντικείμενο. Δίπλα στην άτυχη γυναίκα, βρέθηκαν το λουρί της τσάντας της  αλλά και χρησιμοποιημένες σύριγγες.

Έως τώρα δεν την έχει αναζητήσει κανένα συγγενικό ή φιλικό της πρόσωπο.

Το θύμα που έφερε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και στο υπόλοιπο σώμα, εντοπίστηκε νεκρό από έναν τοξικομανή, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Το σημείο μάλιστα, είναι γνωστό στέκι χρηστών ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα, καταστηματάρχες της περιοχής, ανέφεραν ότι γνώριζαν το θύμα καθώς ήταν τοξικοεξαρτημένο και τριγυρνούσε συχνά στο σημείο.

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου