Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

«Λαβράκι» πέτυχαν οι άνδρες της Αστυνομίας Χειροπέδες σε αλλοδαπό με διπλό διαβατήριο και επικίνδυνο ποινικό παρελθόν!......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

«Λαβράκι» πέτυχαν οι άνδρες της Αστυνομίας στο τελωνείο των Ευζώνων όταν χθες, Παρασκευή, περνούσαν χειροπέδες σε ένα αλλοδαπό.

Η περίπτωση του άνδρα είναι πολύπλοκη καθώς βρέθηκε με διπλό διαβατήριο ενώ για τον ίδιο είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, καθώς είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλακή στην Τσεχία για ανθρωποκτονία και επικίνδυνη σωματική βλάβη!

Ο συλληφθείς ήταν στα σκοπια και επιχείρησε να περάσει τα σύνορα με την Ελλάδα και να μπει στη χώρα μας μέσω του τελωνείου Ευζώνων.

Μετά από έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε στον έλεγχο διαβατηρίων ότι ο άνδρας είχε διπλά στοιχεία και υπήρχε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον του από την Τσεχία.

Συγκεκριμένα, ανακαλύφθηκε να έχει διαβατήρια Κοσσόβου και απο τα σκοπια  με δυο ονόματα και δυο διαφορετικές χρονολογίες γέννησης (1987 ή 1988).

Ο εν λόγω άνδρας είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία και επικίνδυνη σωματική βλάβη στην Τσεχία και είχε καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 10 ετών (η τελική καταδίκη ήταν σε νομική ισχύ από τις 24.3.2026).

Εις βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία από τις ελληνικές αρχές και τη Δευτέρα (29.5.2023) θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Την έρευνα προανάκριση ενεργεί το Α.Τ. Παιονίας.

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου