Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Αστυνομικοί έπιασαν τα ξημερώματα 2 αν ήλικους Ρομά που έσπαγαν καθρέπτες .......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συνελήφθησαν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/5), από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Λαμίας, δύο ανήλικοι Ρομά για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Πρόκειται για δύο αγόρια ηλικίας 12 και 13 ετών, οι οποίοι έσπαγαν καθρέφτες αυτοκινήτων στην οδό Ησαΐα πλησίον της πλατείας Λαού.

Συνολικά πρόλαβαν κι έσπασαν τους καθρέφτες από τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα πριν συλληφθούν από τους αστυνομικούς.

Έσπασαν φορτηγό για να κλέψουν

Το τελευταίο 24ωρο, υπήρχαν προγραμματισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις από τις Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας όλης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης και είχαμε συνολικά στη Φθιώτιδα 14 συλλήψεις.

Στην Αταλάντη, είχαμε το βράδυ της Τρίτης (30/5) τις δύο (2) από τις 14 συλλήψεις για διάπραξη κλοπής από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο. Πρόκειται για μία γυναίκα Ρομά 27 ετών και έναν άνδρα Ρομά 23 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από την ΟΠΚΕ του ΑΤ Λοκρών, έχοντας σπάσει το τζάμι του φορτηγού και έχοντας αφαιρέσει από μέσα, διάφορα έγγραφα και μικρό χρηματικό ποσό.

40 συλλήψεις

Σε όλη την Περιφέρεια οι συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο έφτασαν τις 45 μετά από 56 προσαγωγές! Οι υπόλοιπες συλλήψεις ήταν σε Βοιωτία (18), Εύβοια (12) και Φωκίδα (1).

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και διάφορα είδη παρεμπορίου.

Ακόμη βεβαιώθηκαν 314 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ. και συγκεκριμένα,75 για υπερβολική ταχύτητα, 2 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη), 3 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη,  6 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 8 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 11 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 8 για Κ.Τ.Ε.Ο. και 201 λοιπές παραβάσεις.

Πηγή: LamiaReport

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου