Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Ιταλός ήρθε στον Βόλο για γαμήλιο ταξίδι και κοιμήθηκε στο Τμήμα....θα θυμάται για πάντα το ταξίδι....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ένας 30χρονος Ιταλός θα θυμάται για πάντα το ταξίδι με μηχανή για τον μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα, αφού του στοίχισε μια απίστευτη ταλαιπωρία για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με το gegonota.news, στο πέρασμα του ζευγαριού του από τον Βόλο, ο 30χρονος έκλεισε ένα διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης και πάρκαρε την μηχανή του, στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος τον ενημέρωσε πως μπορεί να μεταφέρει την μηχανή μπροστά στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται η δική του είσοδος και κατά την μεταφορά, γρατζούνισε τον προφυλακτήρα της ιδιοκτήτριας ενός αυτοκινήτου, χωρίς να το καταλάβει.

Μέχρι να τακτοποιήσουν με την σύζυγό του τα πράγματά τους μέσα στο διαμέρισμα, ήπιε μια μπύρα, αλλά δεν κατάλαβε πως η ιδιοκτήτρια του οχήματος είχε καλέσει την αστυνομία. Όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκε, ζήτησε να πληρώσει την ζημιά και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, με το αλκοολόμετρο να δείχνει κάτω από το όριο, αλλά συνελήφθη. Πέρασε το βράδυ του στο τμήμα και η σύζυγός του εμφανίστηκε χθες το πρωί στα δικαστήρια του Βόλου αναζητώντας συνήγορο που να μιλά ιταλικά. Το δικαστήριο τον αθώωσε αλλά η περιπέτεια θα του μείνει αξέχαστη.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου