Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Εκπρόσωπος Αστυνομίας για νέες ταυτότητες: «Δεν υπάρχει τίποτα που να θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία μας»......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Την ώρα που η έκδοση των νέων ταυτοτήτων έχει προκαλέσει αναταραχή, με πολλούς να σπεύδουν να βγάλουν τώρα νέα ταυτότητα για να αποφύγουν αργότερα την καινούρια με το «τσιπάκι», η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου διευκρίνισε κάποια πράγματα στο LiveNews, λύνοντας απορίες.

Όπως είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρομοκρατούνται οι πολίτες καθώς οι νέες ταυτότητες θα έχουν τα ίδια στοιχεία, με αυτά που έχουν ήδη στη διάθεσή τους οι Αρχές για τον καθένα από εμάς.

«Γιατί αυτό είναι η Ελληνική Αστυνομία, δεν θα μπορούσε να εξιχνιαστεί κανένα έγκλημα εάν δεν είχαμε τα στοιχεία των Ελλήνων πολιτών. Τα ίδια στοιχεία θα δίνουν στις ελληνικές αρχές και μόνο, κανένας άλλος δεν θα έχει πρόσβαση ή να ελέγξει τη νέα ταυτότητα, κάτι που θα γίνεται για την ασφάλεια της ταυτοπροσωπίας και για τη διευκόλυνση των δικών μας μετακινήσεων εντός της Ευρώπης» είπε.

«Ακόμα και κατά τον έλεγχο του ταξιδιωτικού εγγράφου, γιατί θα αποτελεί και σύγχρονο ταξιδιωτικό έγγραφο, εμείς δεν θα έχουμε πρόσβαση στο αποτύπωμα» τόνισε.

Ολοκληρώνοντας είπε πως δεν μπορεί κανείς να πλαστογραφήσει τις νέες ταυτότητες, καθώς όλα τα στοιχεία που αναγράφονται επάνω σε αυτές είναι περασμένα στο τσιπάκι τους.

«Δεν υπάρχει τίποτα που να θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία μας και φυσικά ούτε την ορθόδοξη χριστιανική πίστη» κατέληξε η κυρία Δημογλίδου.


Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου