Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Μπήκαν στο σπίτι 69χρονου με «δούρειο ίππο» την οικιακή βοηθό και έκλεψαν κοσμήματα μισού εκατ. ευρώ.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στη Θεσσαλονίκη η δράση της συμμορίας από τη Γεωργία - Εντάλματα σύλληψης για τρία άτομα, ενώ εντοπίστηκε και συνελήφθη η οικιακή βοηθός

Στην εξάρθρωση διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης προχώρησαν στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί σχημάτισαν σχετική δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων από τη Γεωργία τα οποία είχαν φτιάξει συμμορία με σκοπό να «αδειάζουν» σπίτια ανυποψίαστων πολιτών και, χρησιμοποιούσαν ως «Δούρειο Ίππο», μία οικιακή βοηθό.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., τα μέλη της ομάδας είχαν βάλει στο «μάτι» το σπίτι ενός 69ρονου στο οποίο εργαζόταν και η οικιακή βοηθός-συνεργός τους. Δύο από τους δράστες λοιπόν, κατάφεραν με τη συνδρομή της οικιακής βοηθού η οποία είχε τα κλειδιά του σπιτιού, να εισβάλουν χωρίς ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα του θύματος και να αποσπάσουν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε περίπου 8.000 ευρώ, καθώς και πλήθος κοσμημάτων συνολικής αξίας 500.000 ευρώ!

Οι δράστες, για την προσέγγιση και τη διαφυγή τους από το σημείο, χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στο τέταρτο μέλος της ομάδας.

Μετά την υποβολή της σχετικής δικογραφίας, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για τρεις εκ των τεσσάρων εμπλεκομένων, ενώ ο τέταρτος δράστης (ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου), μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Παράλληλα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το νέο σπίτι της οικιακής βοηθού στην περιοχή των Αμπελοκήπων και να την συλλάβουν.

Τέλος, προέκυψε πως ένας εκ των δραστών που αναζητείται είναι σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών στη Σουηδία.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου