Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Φυλάκιση στον ψυχίατρο που καταδίωκε με το ΙΧ την πρώην σύζυγο και τα παιδιά του Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή ....

https://www.police-voice.com/Police-Voice blog ➤

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών

Σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ένας ψυχίατρος που καταδίωξε με το όχημά του, από το Μελισσοχώρι μέχρι τον Άγιο Παύλο, την εν διαστάσει σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, που βρίσκονταν σε άλλο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό σημειώθηκε στις 11 Απριλίου του 2016 και στον 46χρονο είχε επιβληθεί, σε πρώτο βαθμό, ποινή φυλάκισης τριών ετών, με αναστολή, καθώς είχε καταδικαστεί για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και ενδοοικογενειακή απειλή. Στην εκδίκαση της υπόθεσης που έγινε σήμερα, σε δεύτερο βαθμό, κρίθηκε αθώος, λόγω αμφιβολιών, για την πρώτη πράξη και καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή απειλή.

Στην κατάθεση της η γυναίκα στο δικαστήριο έκανε λόγο για σκηνικό που θύμιζε ταινία του "Τζέιμς Μποντ" και τόνισε ότι φοβήθηκε για τη σωματική ακεραιότητα της ίδιας και των παιδιών της που ήταν 6 και 16 ετών.

Όπως περιέγραψε στο δικαστήριο, όλα ξεκίνησαν όταν είδε τον κατηγορούμενο την ώρα που έβγαινε από το σούπερ μάρκετ και φοβήθηκε πως θα της πάρει τα παιδιά, οπότε έκανε αναστροφή με το όχημά της και συνέχισε να οδηγεί. Τότε διαπίστωσε πως ο 46χρονος την ακολουθούσε με το δικό του αυτοκίνητο και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ άλλαζε διαρκώς λωρίδες κυκλοφορίας στην περιφερειακή οδό και έκανε χρήση της κόρνας. "Τα παιδιά είχαν τρομάξει", ανέφερε.

Μάλιστα, σύμφωνα με την γυναίκα, ο 46χρονος τοποθέτησε κάθετα το αυτοκίνητό του σε ένα φανάρι, με σκοπό να μην μπορέσει να τον προσπεράσει, ενώ επιχείρησε να ανοίξει της πόρτες του οχήματός της.

Σημειώνεται ότι κατηγορούμενος δεν προσήλθε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.
Πηγή ➤https://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου