Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Ομόνοια: Μεθυσμένος αστυνομικός από την Αρμενία δήλωσε ότι έπεσε θύμα ληστείας - Κατήγγειλε ότι του πήραν €7.000 Ο 57χρονος δεν θέλησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή - Τι κατέθεσε στις Αρχές ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Παράξενη ιστορία ληστείας με θύμα Αρμένιο αστυνομικό κλήθηκαν να εξετάσουν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ομονοίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα συνέβησαν μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, περίπου στη 01:00, όταν μπροστά στους αστυνομικούς του Τ.Α. Ομονοίας εμφανίστηκε 57χρονος σε εμφανή κατάσταση μέθης.

Ο άνδρας, ο οποίος δήλωσε ότι είναι αστυνομικός στην Αρμενία, κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν μπροστά από το ξενοδοχείο, στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπου διαμένει, τον προσέγγισαν δύο άγνωστοι και αφού τον χτύπησαν, του αφαίρεσαν το τσαντάκι του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το τσαντάκι περιείχε γαλλικό διαβατήριο, 7.000 ευρώ, χρυσή αλυσίδα λαιμού, χρυσό ρολόι, χρυσό βραχιόλι και την αρμένικη υπηρεσιακή ταυτότητα μαζί με το σήμα του.

Ο 57χρονος δεν θέλησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή ούτε να του γίνει επίδειξη φωτογραφιών σεσημασμένων δραστών. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας σε συνεργασία με την Υ.Α.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου