Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Κινηματογραφική καταδίωξη και χειροπέδες σε σεσημασμένο Αλβανό....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στο κατάστημα κράτησης Νιγρίτας Σερρών και ήταν εκτός με περιοριστικούς όρους

Ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής συνελήφθη το πρωί της Τρίτης έπειτα από καταδίωξη στην περιοχή της Νέας ΦιλαδέλφειαςΠρόκειται για έναν 36χρονο σεσημασμένο κλέφτη, ο οποίος είχε συλληφθεί το 2017 για πλήθος αδικημάτων όπως ληστεία, αντίσταση κατά της Αρχής, απείθεια κ.ά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, λίγο πριν από τις 09:00 το κέντρο της Άμεσης Δράσης έδωσε σήμα για τον εντοπισμό ενός μικρού λευκού φορτηγού, το οποίο λίγο νωρίτερα είχε κλαπεί και φαίνονταν από το GPS του να κινείται κοντά στο δημαρχείο της Μεταμόρφωσης. Επί τόπου έσπευσε η εποχούμενη περιπολία του Α.Τ. Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, όπου διαπιστώθηκε ότι συνάδελφοι της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καταδιώκουν πεζή το άτομο που φαίνεται πως διέπραξε την κλοπή του φορτηγού και στην θέα των αστυνομικών επιχείρησε να διαφύγει.

Στην οδό Κόττου και Ήβης ο δράστης ακινητοποιήθηκε, ενώ εντοπίστηκε στην οδό Χλόης παρατημένο το κλεμμένο λευκό φορτηγό. Τόσο ο Αλβανός συλληφθείς όσο και το όχημα μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Μεταμόρφωσης, με τον οδηγό του μικρού φορτηγού να αναγνωρίζει τον δράστη και να αναφέρει ότι «ο δράστης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το όχημα ήταν με τα κλειδιά στη μίζα», καθώς ο ίδιος είχε κατέβει για να παραδώσει τα προϊόντα που μετέφερε.

Η κλοπή έγινε στην συμβολή των οδών Βρυούλων και Εθνική Αντιστάσεως με το Α.Τ. Νέας Φιλαδέλφειας να αναλαμβάνει στην συνέχεια την προανακριτική διαδικασία. Έτσι διαπιστώθηκε ότι ο δράστης, υπήκοος Αλβανίας 36 ετών, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στο κατάστημα κράτησης Νιγρίτας Σερρών και ήταν εκτός με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για πλήθος αδικημάτων (σ.σ. ληστεία, αντίσταση κατά της Αρχής, απείθεια κ.ά.), όταν και πάλι είχε κλέψει ένα μικρό βαν από διανομέα τσιγάρων. Μάλιστα, τον είχε απειλήσει με πιστόλι. Η έρευνα των αστυνομικών έδειξε πως το ίδιο άτομο μόλις πριν από μερικές ημέρες, περίπου στα μέσα Νοεμβρίου, είχε κλέψει και πάλι ένα μικρό φορτηγό από την περιοχή της Μεταμόρφωσης, με τις κινήσεις του να καταγράφονται σε βίντεο κάμερας ασφαλείας.

Ο 36χρονος υπήκοος Αλβανίας θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου θα αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Πηγή ➤https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου