Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Συνάδελφοι αστυνομικού που τραυματίστηκε: Έχει εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο – Μια μολότ....., ουσιαστικά, τον «έλουσε»......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε χθες βράδυ, στα Εξάρχεια, και η κατάσταση της υγείας του είναι πιο σοβαρή, από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού σε διάφορα σημεία του σώματος του, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, μετά την επίθεση που δέχτηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Χαριλάου Τρικούπη.

Οι συνάδελφοι του περιέγραψαν την στιγμή της επίθεσης:

«Οι νεαροί μας πλησίασαν, χωρίς όμως τίποτα να προμηνύει ότι θα μας επιτεθούν και ξαφνικά έβγαλαν τις μολότοφ και τις εκσφενδόνισαν. Μια μολότοφ, ουσιαστικά, τον «έλουσε» με αποτέλεσμα να έχουν καεί τα μαλλιά του και να έχει εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο. Ο συνάδελφος μεταφέρθηκε αρχικά σε κλινική των Εξαρχείων όπου του περιποιήθηκαν τα τραύματα του και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο 401».

Οι άγνωστοι, εκτός από τις μολότοφ, πέταξαν και ένα γκαζάκι το οποίο δεν εξερράγη και περισυνελλέχθηκε από την Κρατική Ασφάλεια για να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου