Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Πήγε σε γάμο και είδε από το κινητό του, διαρρήκτες μέσα στο σπίτι του Τρεις νεαροί Ρομά πρόλαβαν να αρπάξουν ανενόχλητοι ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τρεις νεαροί Ρομά πρόλαβαν να αρπάξουν ανενόχλητοι χρήματα και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής και συναισθηματικής αξίας

Την ώρα που βρισκόταν στον γάμο του αδελφού του, ο ιδιοκτήτης μιας κατοικίας στην περιοχή Ταμπακαριά του Μεσολογγίου είδε από το κινητό του τηλέφωνο που ήταν συνδεδεμένο με τις κάμερες του σπιτιού του τους διαρρήκτες που είχαν εισβάλει σε αυτό, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου!

Οι δράστες ήταν τρεις νεαροί Ρομά που πρόλαβαν να αρπάξουν ανενόχλητοι χρήματα και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής και συναισθηματικής αξίας, πριν φτάσουν στο σπίτι ο ιδιοκτήτης και οι αστυνομικοί τους οποίους ειδοποίησε αμέσως. Μάλιστα, οι διαρρήκτες δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και, όταν αντιλήφθηκαν ότι τους κατέγραφαν οι κάμερες, τις έσπασαν.

Ωστόσο, ο ένοικος του σπιτιού είχε προλάβει να σώσει το οπτικό υλικό που δημοσιεύει η "Αιχμή" και να το παραδώσει στους αστυνομικούς οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις.Όμως, οι τρεις Ρομά είχαν φροντίσει να εξαφανιστούν για να αποφύγουν την σύλληψή τους στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου