Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

«Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα» τα πρώτα λόγια του 71χρονου δολοφόνου....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Λόγους ερωτικής αντιζηλίας επικαλέστηκε ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα το πρωί της Τρίτης (05/12/2023).

«Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα» ήταν τα πρώτα λόγια του 71χρονου δολοφόνου στη Σαλαμίνα στους αστυνομικούς, ενώ συνεχίζεται η απολογία του…

Την δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα ομολόγησε ο 71χρονος άνδρας μετά τη σύλληψή του στο Κερατσίνι το απόγευμα της Τρίτης (05/12/2023).

Το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου που εξέπεμψε από συγκεκριμένη κεραία του Κερατσινίου, κάρφωσε τον 71χρόνο δολοφόνο της 43χρονης συντρόφου του τα ξημερώματα της Τρίτης στη Σαλαμίνα.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας, γνώριζαν παρακολουθώντας το κινητό του, τα σημεία που εκινείτο με το όχημα, όπως επίσης ότι στο Κερατσίνι και σε συγκεκριμένες ταβέρνες σύχναζε τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφος του. Έτσι, με οδηγό τα στίγματα των κεραιών, κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τη διαδρομή του και να τον μπλοκάρουν λίγο πριν τις 19:30 στο Κερατσίνι.

Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, είχε στο διπλανό κάθισμα του αυτοκινήτου την καραμπίνα, ενώ από την αρχή τηρούσε αρνητική στάση. Αρχικά, δεν θέλησε να πει το παραμικρό, για τους λόγους που φέρεται να τον οδήγησαν στην αποτροπή αυτή πράξη, όμως λίγο μετά τις 21:00 στα γραφεία της Υπόδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά έσπασε και τους είπε ότι αυτός τη σκότωσε.

Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου