Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

23χρονη νταντά κατήγγειλε μπαμπά για ......παρενόχληση...«Να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τον τρόμο έζησε 23χρονη κοπέλα που εργαζόταν ως νταντά στην Κοζάνη και, όπως κατήγγειλε, την παρενόχλησε σεξουαλικά ο πατέρας των παιδιών που πρόσεχε.

Η νταντά από την Κοζάνη, περιέγραψε όλα όσα έζησε -σύμφωνα με την καταγγελία της- στα χέρια του 45χρονου άντρα…

«Ήταν η δεύτερη χρονιά που δούλευα για αυτόν τον άνθρωπο. Φρόντιζα τα δύο παιδιά της οικογένειας, 7 και 4 ετών, και ουδέποτε στο παρελθόν ο πατέρας είχε δείξει τέτοια συμπεριφορά.

Όλα έγιναν γύρω στις 3 το μεσημέρι. Τα παιδιά ήταν στο σπίτι, στο διπλανό δωμάτιο, και μάλιστα υπήρχε και δασκάλα που έκανε μάθημα στο ένα. Στο σαλόνι ο πατέρας αρχικά με ρωτούσε πως πήγε η σημερινή μέρα για τα παιδιά στο σχολείο, όμως στη συνέχεια ξαφνικά μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στον ώμο γιατί ήταν πιασμένος όπως μου είπε.

Στη συνέχεια χωρίς να φοβηθεί τίποτα, με έπιασε από τους ώμους και με έριξε στον καναπέ, μου κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο και έκανε την πράξη να βάλει χέρι στο σώμα μου».

«Να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε»

Και η κοπέλα συνέχισε:

«Εγώ αντέδρασα ψύχραιμα, τον έσπρωξα και έφυγα. Με ακολουθούσε αυτός στις σκάλες για να μου ζητήσει συγγνώμη και εγώ έτρεχα. Είχα φοβηθεί πολύ, όμως τώρα είμαι θυμωμένη και ζητάω να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε».

Η 23χρονη κοπέλα κατέθεσε μήνυση κατά του 45χρονου άνδρα για πράξεις που αντιστοιχούν στο αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου