Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Περιπλέκεται η υπόθεση του επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου που βρέθηκε απανθρακωμένος έξω από το Ι.Χ. του στην Ηλεία....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Το καμένο ίχνος της κόκας και η σχέση του με γυναίκα από την Πάτρα περιπλέκουν το μυστήριο

Μια ισχυρή δόση κοκαΐνης και η παράνομη ερωτική σχέση με Πατρινιά γυναίκα αστυνομικού περιπλέκουν ακόμη πιο πολύ το μυστήριο στη Βάρδα Ηλείας με τον θάνατο τον περασμένο Σεπτέμβριο του 46χρονου επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος έξω από την καμένη BMW του, στο δάσος στην περιοχή Κουνουπέλι, στην Παλιά Μανωλάδα.

  • Από τον Βασίλη Χήτο

Οπως αποκαλύπτει η «Espresso», μόλις την περασμένη Παρασκευή κοινοποιήθηκαν στην τοπική Αστυνομία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που φανέρωσαν κάτι που ουδείς μπορούσε να φανταστεί.

Στο αίμα του άτυχου επιχειρηματία ανιχνεύτηκε ποσότητα κοκαΐνης και αυτό εγείρει πολλά ερωτήματα για το ποιος μπορεί να παγίδεψε τον 46χρονο, να τον παραπλάνησε και να τον οδήγησε σε απόμερο και δύσβατο σημείο τη στιγμή που εκείνος είχε τέτοια «λόξα» με το Ι.Χ. του που δεν ήθελε να φαίνεται ούτε μια γρατσουνιά.

Από την πρώτη στιγμή ο δίδυμος αδελφός του φώναζε πως ο Σάκης δολοφονήθηκε. Τα δύο αδέλφια ήταν αχώριστα, διατηρούσαν βουλκανιζατέρ, μέχρι που ο 46χρονος εντοπίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2023 νεκρός υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η οικογένειά του ήταν εξαρχής βέβαιη πως κάποιοι έβαλαν φωτιά με επιταχυντή στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια περιέλουσαν τον επιχειρηματία πιθανότατα με βενζίνη και τον έκαψαν. Και πράγματι μετά το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων αυτό θα μπορούσε εύκολα να συμβεί, καθώς ο 46χρονος δεν ήταν σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Το ζήτημα, βέβαια, είναι πριν από τη μοιραία διαδρομή με ποιον και γιατί μπορεί να συναντήθηκε ο Σάκης Γκολφίνος και πώς αυτός τον «πότισε» με κοκαΐνη. Ο δίδυμος αδελφός του Σάκη από την πρώτη στιγμή μιλούσε για εγκληματική ενέργεια. «Δεν θα έφερνε εκεί το αυτοκίνητό του με τίποτα. Δεν θα το έβαζε μέσα στα κλαδιά για να το γρατσουνίσει. Το πρόσεχε το αμάξι του σαν τα μάτια του. Ακόμα και να τον κυνηγούσε κάποιος, δεν θα ερχόταν σε αυτό το σημείο, σε αδιέξοδο. Θα πήγαινε στην Καλόγρια, στην παραλία από το Κουνουπέλι» τόνισε και συνέχισε ο αδελφός του: «Το αμάξι, πιστεύω, το έφερε άλλος εδώ. Με τη φωτιά ήθελαν να κρύψουν τα ίχνη τους και μέχρι στιγμής το έχουν καταφέρει».

Παράλληλα, από τότε έκανε λόγο για μια παντρεμένη γυναίκα στη ζωή του επιχειρηματία, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την εμπλοκή της στην υπόθεση. Οπως αποκαλύπτει η «Espresso», η γυναίκα αυτή ζει στην Πάτρα, όπου ο σύζυγός της είναι εν ενεργεία αστυνομικός. Στην ίδια γυναίκα αναφέρθηκε και στενός φίλος του θύματος.

«Ο Σάκης έδινε και την ψυχή του σε όλους. Τα είχε καλά με τον κόσμο και δεν είχε θέματα με κανέναν. Το τελευταίο, όμως, διάστημα έβλεπα ότι κάτι τον απασχολούσε. Είχε μια σχέση εδώ και τρία χρόνια με μια κοπέλα παντρεμένη από την Πάτρα. Η γυναίκα αυτή τον πίεζε πολύ και τελευταία έφτασε να του ζητά και χρήματα, όπως μου έλεγε. Η σχέση τους είχε γίνει προβληματική» σημείωσε.

Πηγή ➤https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου