Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο....Ομομογενής πουλούσε σουβλάκια στο Νταβός – Έστησε καντίνα έξω από το Παγκόσμιο Φόρουμ....."Oh My Greek".....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Συνολικά η οικογένεια διαθέτει 5 καταστήματα "Oh My Greek" και ένα μαγαζί το οποίο λέγεται “Μαζί”

Αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο. Ομογενής στη Ελβετία έστησε καντίνα έξω από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός και πουλούσε σουβλάκια. Πρόκειται για Έλληνα μετανάστη τρίτης γενιάς, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να μάθει στους αξιωματούχους που βρέθηκαν εκεί από όλο τον κόσμο τα εδέσματα της πατρίδας.

«Έχουμε το focus πάνω στο ελληνικό street food, που σημαίνει γύρος, σουβλάκι, μπιφτέκι, τα κλασικά δηλαδή. Έχουμε και κάποιες συνταγές δικές μας. Όλα έρχονται από δικό μας εργαστήριο και πειράζουμε λίγο τις συνταγές και τις φτιάχνουμε λίγο πιο ας το πούμε ευρωπαϊκές, πιο ελβετικές για να ταιριάζουν. Προσφέρουμε και τζατζίκι με τον γύρο, που είναι χειροποίητο με συνταγή της μάνας. Συνολικά έχουμε πέντε μαγαζιά “Oh My Greek” και ένα μαγαζί το οποίο λέγεται “Μαζί”» δήλωσε στην ΕΡΤ.

«Το κομμάτι μου το δικό μου είναι το μάρκετινγκ, οπότε ποτέ δεν ήταν σκοπός μου μόνο να πουλήσουμε σουβλάκι. Ο σκοπός ήταν πάντα να ξεκινήσουμε από την αρχή, να στήσουμε μια μάρκα, ένα brand δηλαδή. Θέλαμε να επαναφέρουμε στην Ελβετία το ελληνικό, το φαγητό, την ελληνική κουλτούρα φαγητού. Οπότε, όλο το κομμάτι δεν είναι μόνο το φαγητό, είναι το ολόκληρο το brand, η μάρκα που θέλαμε να στήσουμε γύρω στο ελληνικό φαγητό στην Ελβετία» πρόσθεσε ο ομογενής επιχειρηματίας.

Πηγή φωτό: Oh My Greek
Πηγή ➤https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου