Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Συναγερμός στην Κυψέλη για την εξαφάνιση 14χρονης από το απόγευμα της Δευτέρας.....συντρέχουν λόγοι που θέτουν της ζωή της σε κίνδυνο....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποίησε τα στοιχεία της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν της ζωή της σε κίνδυνο

Κινητοποίηση έχει σημάνει στην Κυψέλη και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας από την εξαφάνιση της 14χρονης Iσλάμ Aλτζουμά με καταγωγή από τη Συρία το απόγευμα της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν της ζωή της σε κίνδυνο.

Η Iσλάμ Aλτζουμά έχει ύψος 1,68 μ. και κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, λευκό παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου