Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Πώς έγινε η συμπλοκή ανηλίκων – Τραυμάτισαν 15χρονο στο πρόσωπο και έβγαλαν ματ...... μια ομάδα, αποτελούμενη από τριάντα άτομα, πλησίασε........

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Νέο άγριο σκηνικό με μαθητές που επιτέθηκαν σε συνομήλικους τους σημειώθηκε στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα στον Πειραιά στις 8 το βράδυ του Σαββάτου, μια ομάδα, αποτελούμενη από τριάντα άτομα, πλησίασε τρία παιδιά 15,16 και 17 ετών που μαζί με φίλους τους, κινούνταν πεζή. Αφού λογομάχησαν μαζί τους, ο ένας από αυτούς με χρήση σωματικής βίας τραυμάτισε το πρόσωπο του 15χρονου, ενώ άλλος δράστης (ο οποίος δεν ταυτοποιήθηκε) έβγαλε από την ζώνη του ένα μεγάλο μαχαίρι (τύπου ματσέτα) και τους απείλησε.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί Ο.Π.Κ.Ε, όπου κατόπιν αναζητήσεων εντόπισαν τρεις ανήλικους από την ομάδα που επιτέθηκε, καθώς και το μαχαίρι (τύπου ματσέτα) σε απόσταση περίπου σαράντα μέτρων από αυτούς.

Οι κατηγορούμενοι προσήχθησαν στο Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου, όπου αναγνωρίστηκαν από τους ανήλικους και συνελήφθησαν, ενώ δεν αναγνωρίσθηκε ο κάτοχος του μαχαιριού.

Συνελήφθη παράλληλα ένα άτομο, το οποίο αφού έριξε στο έδαφος ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα, στη συνέχεια προέβαλε σθεναρή αντίσταση, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου, όπου αφού αναγνωρίστηκε από τους ανήλικους ως ένα ακόμη μέλος της ομάδας των 30.

Στο Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου ήρθαν οι γονείς των παιδιών, οι οποίοι συνελήφθησαν για παράβαση του άρθρου 360 Π.Κ. «Παραμέληση εποπτείας ανηλίκου».


Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου