Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Σε έπαυλη - φρούριο έμενε ο Χρήστος Γιαλιάς που εκτέλεσαν με πάνω από 20 σφ......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ζωσμένο με κάμερες ασφαλείας όλο το οικόπεδο γύρω από το σπίτι του - Τον σκότωσαν στον χωματόδρομο μέσα στο δάσος, 250 μέτρα μακριά από το σπίτι  του

Ένα συμβόλαιο θανάτου επαγγελματικά οργανωμένο εκτέλεσαν οι δολοφόνοι του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά, οι οποίοι τον «γάζωσαν» με τουλάχιστον 20 σφαίρες και στη συνέχεια τον έκαψαν μέσα στο αμάξι του μαζί με το καλάσνικοφ, προκειμένου να σβήσουν τα ίχνη τους.

Η δολοφονία σημειώθηκε σε απόσταση μόλις 250 μέτρων από το σπίτι του θύματος και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δράστες είχαν καταγράψει τις ώρες που κινείται από και προς την πολυτελή βίλα του, αλλά και τη διαδρομή που ακολουθεί.

Ελάχιστα μέτρα μακριά από την Αγίας Αικατερίνης, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένος ο 59χρονος, βρίσκεται το σπίτι του επιχειρηματία.

Πρόκειται για μια έπαυλη, αποτελούμενη από μια πολυτελή βίλα και στρέμματα από κήπους και κτήματα. Το σπίτι θυμίζει «φρούριο», καθώς, πέρα από τον πέτρινο ψηλό φράχτη, σε κάθε γωνιά του οικοπέδου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, οι οποίες καταγράφουν κάθε κίνηση μέσα στο κτήμα αλλά και περιμετρικά από αυτό.

Η τοποθεσία του σπιτιού είναι στις παρυφές της πλαγιάς της Κιάφας, ενώ για να φτάσει κάποιος εκεί θα χρειαστεί να κινηθεί μέσα στο δάσος σε χωματόδρομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια ο Χρήστος Γιαλιάς μοίραζε το χρόνο του ανάμεσα στην πολυτελή έπαυλη και ένα σπίτι που είχε αγοράσει κοντά στον οικισμό της Μάνδρας.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου