Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Συνελήφθησαν 5 αλλοδαποί Λήστεψαν και απήγαγαν άνδρες μέσα από τα σπίτια τους Η Αστυνομία αναζητεί τους συνεργούς τους....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συνελήφθησαν σε περιοχή της Ηλείας 5 αλλοδαποί άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστείααρπαγή και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ενεργώντας από κοινού με συνεργούς τους, οι οποίοι αναζητούνται, απήγαγαν και λήστεψαν 7 άλλους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης οι 5 κατηγορούμενοι είχαν μαζί τους αιχμηρά αντικείμενα και φέρονται να μπήκαν σε μονοκατοικία στα Καβάσιλα Ηλείας, όπου διαμένουν αλλοδαποί. Με την απειλή μαχαιριών και μπαλτάδων έκλεψαν χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα ενώ με την άσκηση σωματικής βίας απήγαγαν 3 αλλοδαπούς άνδρες,

Επιπροσθέτως, εισήλθαν σε κατοικία στο Ψάρι Ηλείας και με την απειλή των μαχαιριών και μπαλτάδων αφαίρεσαν 12.680 ευρώ και κινητά τηλέφωνα ενώ απήγαγαν 4 ακόμη αλλοδαπούς.

Οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλεία εντόπισαν και συνέλαβαν τους 5 αλλοδαπούς στην περιοχή Μυρσίνη και κατάσχεσαν το όχημα που χρησιμοποίησαν κατά την διάπραξη των ληστειών και αρπαγών.

Πηγή ➤https://www.newsbreak.g


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου