Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Η σύζυγος του «παλαιοχριστιανού» Μανώλη Καλαϊτζιδάκη έσπασε τη σιωπή της.....«Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μία εβδομάδα αφότου αποκαλύφθηκε η ζωή της οικογένειας “παλαιοχριστιανών” σε λαγούμι, στην Ορεινή Κορινθία, και η παρέμβαση της αστυνομίας, η σύζυγος του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη έκανε δήλωση μέσω του δικηγόρου της, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι», είπε χαρακτηριστικά.

Στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται, η απάντηση μέσω του δικηγόρου της είναι ότι φοβάται πως -λόγω της δημοσιότητας και της υπόθεσης όπως έχει εξελιχθεί- θα διαλυθεί η οικογένεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η μητέρα, η οποία είναι έγκυος και έχει μαζί της τα δύο από τα τρία ανήλικα παιδιά της, θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την ερχόμενη Τρίτη (27.02.2024), όταν και θα δικαστεί για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες για όσα έγιναν στο λαγούμι στις 12 Φεβρουαρίου.

Η γυναίκα στηρίζει τον σύζυγό της και αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αιμομιξίας, όπως ανέφερε στο Star ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Από την πλευρά του, ο 47χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης εξακολουθεί να αρνείται να δώσει δείγμα DNA στις αρχές.

«Από την στιγμή που δεν επιλέγει να δώσει ένα δείγμα βιολογικό στις αρχές αυτό σημαίνει ότι θα τεθεί το ζήτημα της απείθειας εκ νέου από την εισαγγελία. Αυτό όμως θα το δούμε σε δεύτερο χρόνο», υπογράμμισε ο δικηγόρος του 45χρονου «παλαιοχριστιανού», Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου