Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Συνελήφθη ο πατέρας του παιδιού για τις μπαλωθιές σε γλέντι μετά από βάφτιση Έριξαν χιλιάδες ......... δίπλα σε παιδιά .....ΦΩΤΟ.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Έριξαν χιλιάδες σφαίρες δίπλα σε παιδιά - Άμεση η κινητοποίηση των διωκτικών Αρχών - Αναστατώθηκε ολόκληρη η περιοχή

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των διωκτικών Αρχών στο Ηράκλειο, για τον καταιγισμό πυροβολισμών και την «καταιγίδα» από σφαίρες σε γλέντι μετά από βάπτιση που το βράδυ του Σαββάτου (10/2) αναστάτωσε μια ολόκληρη περιοχή στο ορεινό Μαλεβίζι. 

Φωτογραφίες που μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, αποδείκνυαν ότι το γλέντι μιας βάπτισης θύμιζε πεδίο μάχης όταν το κέφι στο γλέντι άναψε και οι σφαίρες έπεφταν «βροχή». Οι εικόνες τα ξημερώματα, όταν οι καλεσμένοι πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τα σπίτια τους, είναι χαρακτηριστικές, καθώς το έδαφος ήταν γεμάτο από καλύκες.


Επί ώρες, συνεχώς και αδιαλείπτως, έριχναν σφαίρες. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, έπεσαν πάνω από 3.000 σφαίρες, με καλάσνικοφ και πιστόλια, δίπλα σε ανήλικα παιδιά 5-10 ετών ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, στηριζόμενη στην Αστυνομία, οι σφαίρες ήταν πάνω από 1.000. Και ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός από τα όσα εκτυλίχτηκαν.

Συνελήφθη ο πατέρας του παιδιού που βαπτίστηκε 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, προσήχθησαν για να δώσουν εξηγήσεις τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όσο και ο πατέρας του νεοφώτιστου.

Μετά την κατάθεση και των δύο, ο 35χρονος ιδιοκτήτης αφέθηκε ελεύθερος, καθώς υποστήριξε πως στη βάπτιση υπήρχε πολύς κόσμος και ο ίδιος ήταν πολύ απασχολημένος στην κουζίνα για να ελέγξει την κατάσταση.

Ωστόσο, ο 55χρονος πατέρας συνελήφθη και παραμένει υπό κράτηση ώστε να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στην Εισαγγελία Ηρακλείου.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου