Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Μεσολόγγι: Ανακτήθηκαν τα μηνύματα που είχε διαγράψει ο κρεοπώλης – Αφορούσαν λαθρανασκαφές.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τα μηνύματα που είχε διαγράψει ο κρεοπώλης, ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι, ανακτήθηκαν από τους αστυνομικούς και τώρα, αναμένεται να δώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με το Star, τα μηνύματα αυτά περιλαμβάνουν συνομιλίες για αρχαία αντικείμενα και το πώς μπορούν να διατεθούν προς πώληση!

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 20 ημέρες, όταν είχε γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου του κατηγορούμενου κρεοπώλη, βρέθηκαν κάποιες ύποπτες συναλλαγές με ποσά που δε δικαιολογούνταν. Τότε ήταν που ξεκίνησε η έρευνα των αστυνομικών, καθώς υπήρχαν ενδείξεις για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας που δρα στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Οι ενδείξεις αυτές φαίνεται πως επιβεβαιώνονται με τα στοιχεία από το κινητό του κρεοπώλη που, αν και προσπάθηκε να εξαφανίσει τα μηνύματα σβήνοντάς τα, δεν τα κατάφερε…

Οι αστυνομικοί τα βρήκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας και τώρα προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ, διαθέτοντας ακόμη ένα κομμάτι του…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, στα μηνύματα που κατάφεραν να ανακτήσουν οι αστυνομικοί, υπάρχουν συνομιλίες του κατηγορούμενου με έξι άτομα, με τα οποία μιλούσαν για λαθρανασκαφές, παράνομα ευρήματα και τρόπους πώλησης αρχαίων αντικειμένων.

Τα πρόσωπα αυτά, όπως είναι αναμενόμενο, θα κληθούν να καταθέσουν για την πολύκροτη υπόθεση του Μεσολογγίου, με τη δολοφονία του Μπάμπη Κουτσίκου. Στο πλαίσιο αυτό, θεωρείται δεδομένο ότι θα κατασχεθούν τα κινητά τους για περαιτέρω έρευνες.


Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου