Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

H πλήρης δήλωση του κ.Καρνέση......Σπύρος Καρνέσης: Δεν έχει καμία σχέση το τριπλό φονικό με την ενδοοικογενειακή μας διαφορά.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τι δηλώνει ο Σπύρος Καρνέσης μετά την απώλεια της αδελφής, του γαμπρού και του συνεργάτη τους από το χέρι του 76χρονου Αιγύπτιου

Να μη συσχετίζεται το τριπλό φονικό στη Γλυφάδα με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση- εννοώντας τις ενδοοικογενειακές τους διαφορές, ζητά ο καπετάν Σπύρος Καρνέσης με γραπτή του δήλωση. Ο κ.Καρνέσης τονίζει ότι τόσο εκείνος, όσο και η οικογένειά του είναι συντετριμμένοι από το τριπλό φονικό με θύματα την αδελφή του Μαρία, τον γαμπρό του Αντώνη Βλασσάκη και τον συνεργάτη του Ηλία Κουκουλάρη. Ο κ.Καρνέσης ζητά τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών.

H πλήρης δήλωση του κ.Καρνέση ακολουθεί: 


Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη.
Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση.

Καπτα-Σπύρος Καρνέσης

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου