Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ομάδα 10 ατόμων επιτέθηκε σε δύο νεαρούς – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με κατάγματα.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο, όταν παρέα 10 ατόμων, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι, επιτέθηκαν σε δύο άτομα.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 18χρονος μαζί με έναν 17χρονο προσέγγισαν αρχικά τον 20χρονο και χωρίς λόγο άρχισαν να τον βρίζουν και στην συνέχεια άρχισαν να τον χτυπάνε στο πρόσωπο και στο σώμα, με τον 18χρονο δράστη να καλεί παράλληλα και τους υπόλοιπους φίλους του που βρίσκονταν στο σημείο να «συμμετάσχουν» στον ξυλοδαρμό, το οποίο και έκαναν.

Μετά από λίγο ο ένας εκ των δύο θυμάτων και συγκεκριμένα ο 18χρονος, κατάφερε να διαφύγει και να μπει σε ένα κατάστημα ζητώντας βοήθεια από τον υπεύθυνο.

Οι δράστες τον ακολούθησαν και, για αρκετά λεπτά, τον περίμεναν έξω από το μαγαζί, ενώ μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν.

Τα δύο θύματα της επίθεσης, ο 20χρονος και ο 18χρονος, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για την παροχή πρώτων βοηθειών όπου, όπως διαπιστώθηκε, είχαν υποστεί κακώσεις, εκχυμώσεις και μώλωπες, ενώ ο 20χρονος είχε και κάταγμα στο αριστερό χέρι.

Ύστερα από επίδειξη σχετικών φωτογραφιών οι παθόντες αναγνώρισαν ως δράστες εννέα άτομα, ενώ αναζητούνται και άλλα που προς το παρόν δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, ενώ σε βάρος των γονέων των ανηλίκων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Πηγή ➤https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου