Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

14χρονη έμεινε μόνη της! Πέθαναν οι γονείς, ο παππούς και ο θείος που την φρόντιζαν! ...Το κορίτσι καλείται να διαχειριστεί μια πρωτοφανή κατάσταση ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το σκληρό πρόσωπο της ζωής βίωσε μόλις στα 14 της χρόνια ένα κορίτσι από το χωριό Ελαιώνας του Πύργου Ηλείας.

Η ανήλικη, από χθες, έχει μείνει μόνη της στον κόσμο και καλείται να ζήσει και να επιβιώσει χωρίς να έχει κοντά της τους δικούς της ανθρώπους, πρώτα τους δύο γονείς και πρόσφατα τον παππού και τον θείο της που την φρόντιζαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της 14χρονης έφυγε από την ζωή ξαφνικά στο χωράφι που είχε πάει για εργασίες. Μερικά χρόνια αργότερα, η μητέρα του κοριτσιού ξεψύχησε στον ύπνο της, την ώρα που κοιμόταν μαζί με την 14χρονη!

Η τραγική μοίρα της μικρής συνεχίστηκε καθώς έχασε τον παππού της και σήμερα καλείται να αποχαιρετήσει για πάντα και τον θείο της που είχε αναλάβει την κηδεμονία της.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο 50χρονος εντοπίστηκε χθες το πρωί, περίπου στις 06:30 νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι από συγγενικό του πρόσωπο. Όπως προέκυψε πέθανε στον ύπνο του. Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί από την απώλεια γιατί ο 50χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός και προσέφερε στον τόπο του. Κοντά στο κορίτσι τώρα στέκονται οι εκπαιδευτικοί στο σχολείο που πηγαίνει και οι συμμαθητές της.

 

Πηγή ➤https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου