Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

ΕΛΑΣ: 30 συλλήψεις σε ειδική επιχείρηση σε Κυψέλη και Πεδίο του Άρεως -...Προσήχθησαν συνολικά 145 αλλοδαποί....Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Προσήχθησαν συνολικά 145 αλλοδαποί - Βεβαιώθηκαν 22 τροχονομικές παραβάσεις

Σε ειδική αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης και το Πεδίο του Αρεως, συνελήφθησαν συνολικά 30 άτομα, ενώ προσήχθησαν συνολικά 145 αλλοδαποί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από τους 145 αλλοδαπούς συνελήφθησαν οι 29, επειδή στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στην Ελλάδα και πρόκειται να εφαρμοστεί το διοικητικό μέτρο της επιστροφής στη χώρα καταγωγής τους. Παράλληλα, μια ακόμη σύλληψη αφορά σε παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν 22 τροχονομικές παραβάσεις. Τέλος, όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.



Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής επιχειρησιακή δράση, μεσημβρινές ώρες της 27 Μαρτίου 2024 στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της ανωτέρω υπηρεσίας, της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Η επιχείρηση αναπτύχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης και στο Πεδίον του Άρεως και επικεντρώθηκε σε ελέγχους αλλοδαπών, όσον αφορά την κατοχή εγγράφων νομιμοποιητικών για την παραμονή τους στη χώρα και στον εντοπισμό διακινητών ναρκωτικών ουσιών.

Ελέχθησαν -590- άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν -145- αλλοδαποί για τον έλεγχο της παραμονής τους στη χώρα και -1- άτομο στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, ο οποίος συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συνελήφθησαν -29- αλλοδαποί, προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο επιστροφής στη χώρα καταγωγής τους, διότι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας, ενώ οι υπόλοιποι χαρτογραφήθηκαν και αφέθηκαν.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν -22- τροχονομικές παραβάσεις.

Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.
 Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου