Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου του Phantom Μάριου Τουρούτσικα: Δεν φοβόταν να πεθάνει για την πατρίδα....μητέρα του Μάριου «Ήθελε να πεθάνει στον αέρα» ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Έχασε τη ζωή του στις 30 Ιανουαρίου του 2023, όταν το διθέσιο αεροσκάφος του, τύπου Phantom, συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας - Όνειρό του από παιδί ήταν να γίνει Ίκαρος

«Δεν μπορώ έναν χρόνο μετά να αντιμετωπίσω το γεγονός»... Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα του 29χρονου πιλότου Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα που έχασε τη ζωή του στις 30 Ιανουαρίου του 2023, όταν το διθέσιο αεροσκάφος του, τύπου Phantom, συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.

Ο 29χρονος Υποσμηναγός είχε καταγωγή από την Αρκαδία και το όνειρό του από παιδί ήταν να γίνει Ίκαρος.

Δύο χρόνια πριν, ο Μάριος Τουρούτσικας πετούσε στις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.

Σήμερα ο πατέρας του, μιλώντας στον Alpha, σημείωσε: «Του άρεσε ιδιαίτερα να πετά την ημέρα της παρέλασης. Το 2023 θυσιάστηκαν για την πατρίδα πέντε πιλότοι. Μου είχε πει ότι δεν φοβόταν να πεθάνει».

«Οι πιλότοι έχουν μια ψυχική ταύτιση και με τη σημαία και με την ιδέα της πατρίδας» συμπλήρωσε.

Κατάθεση ψυχής από τη μητέρα του Μάριου Τουρούτσικα - «Ήθελε να πεθάνει στον αέρα»

Τα συγκινητικά λόγια της μητέρας του - «Αν είναι άγγελος στον ουρανό, όπως μου λένε, θέλω να έρχεται στα όνειρά μου»

«Ένιωθα περηφάνια, νιώθω, θα νιώθω» λέει η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα που έχασε τη ζωή του στη συντριβή του Phantom F4, στην Ανδραβίδα.

Σε μια εξομολόγηση ψυχής, η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ, λέει στο Star: «Το αστέρι της ψυχής μου. Τον αγάπησα, μία αγάπη χωρίς όρια. Και θα συνεχίσω να τον αγαπώ και όσο αναπνέω θα τον σκέφτομαι. Ένιωθα περηφάνια, νιώθω, θα νιώθω. Με είχε κάνει πολλές φορές περήφανη. Δεν με είχε στεναχωρήσει ποτέ. Δεν ήθελε να στεναχωρεί τους άλλους. Τους αγαπώ όλους τους πιλότους, τους βλέπω σαν παιδιά μου».

Όπως αναφέρει, από μικρό παιδί ένα πράγμα ζητούσε μόνο από τη μανά του. «Του άρεσε η ταχύτητα. Γρήγορα αυτοκίνητα, μηχανές. Από μικρός πιλότος, μόνο αεροπλανάκια, μου έλεγε μη φοβάσαι. Δεν αφήνω εγώ τη μάνα μου. Ο Μάριος ευχαριστημένος θα είναι τώρα εκεί. Έτσι ήθελε να πεθάνει. Στον αέρα. Μου λείπει. Πολύ. Και είμαι σίγουρη πως όσο περνάει ο καιρός θα μου λείπει περισσότερο. Αν είναι άγγελος στον ουρανό, όπως μου λένε, θέλω να έρχεται στα όνειρά μου».

«Μας ενώνει ο ίδιος πόνος. Να προσέχει ο ένας τον άλλον....Θα πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή, θα κανονίσω» δηλώνει η μητέρα του Μάριου, αναφερόμενη σε όλες τις μητέρες που έχουν ζήσει τον ίδιο πόνο.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr   https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου