Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Πέταξε στα σκουπίδια κουταβάκια και τιμωρήθηκε με πρόστιμο 120.000 ευρώ – Την «πρόδωσε» το κλάμα τους Ευσυνείδητος περίοικος τα έσωσε και ενημέρωσε....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μια 69χρονη γυναίκα στη Νέα Ιωνία ξεφορτώθηκε τέσσερα νεογέννητα κουταβάκια, πετώντας τα σε κάδο απορριμμάτων, αλλά, για κακή της τύχη, κάτοικος της περιοχής άκουσε το κλάμα τους και αποφάσισε να δράσει άμεσα.

Ειδικότερα, με το που τα άκουσε να κλαίνε, έτρεξε και τα έσωσε από τα σκουπίδια, ενώ κατόπιν ενημέρωσε φιλοζωική, η οποία τα παρέλαβε και ανέλαβε να τα φροντίζει, αν και το  ένα από αυτά πέθανε μετά από λίγες ημέρες. Ο σωτήρας τους, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, παρά κατήγγειλε το περιστατικό στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Αστυνομικοί του τμήματος, αξιοποιώντας οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν την 69χρονη γυναίκα, η οποία ομολόγησε πως πέταξε τα κουτάβια στα σκουπίδια, δικαιολογούμενη ότι δεν μπορούσε να τα περιθάλψει. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία ανατέθηκε από την Εισαγγελία σε αρμόδιο Ανακριτή, ενώ τής επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 120.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως γίνεται φανερό και από το οπτικό υλικό που εξασφάλισε το ΕΡΤNews, η 69χρονη γυναίκα επέλεξε να προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη της νυχτερινές ώρες, πιστεύοντας, προφανώς, ότι έτσι δεν θα γινόταν αντιληπτή…

Πηγή ➤https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου