Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Διασωληνωμένος ο 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – «Ήταν κάτω από τις.......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης ο 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το βράδυ της Τετάρτης (17.04.2024).

Ο 17χρονος ποδηλάτης έχει σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, ωστόσο φέρεται να μην διατρέχει κίνδυνο η ζωή του παρά το γεγονός ότι παραμένει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Η 54χρονη οδηγός του αυτοκινήτου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται τα εξής… «Είμαι σοκαρισμένη και ακόμη προσπαθώ  να καταλάβω τι έγινε. Κινούμουν επί της οδού Παπαναστασίου και έστριψα στην Γιάννη Αγγέλου. Δεν είδα από που ήρθε ο ποδηλάτης. Κοκάλωσα στην μέση της διάβασης και ξαφνικά τον είδα στο έδαφος».

Μια γυναίκα που μένει στην περιοχή έσπευσε άμεσα στο σημείο και αναφέρει τι αντίκρισε… «Άκουσα φασαρία και βγήκα στο μπαλκόνι. Άκουσα κάτι παιδιά να λένε, ”κατέβα ρε, σταματήστε”. Είδαμε το αυτοκίνητο σταματημένο στη στροφή και κάτω από τις ρόδες του ήταν το παιδί με τα πόδια του λοξά. Ήρθαν περιπολικά, ασθενοφόρα και πυροσβεστική και σήκωσαν το τζιπ για να  απεγκλωβίσουν τον ποδηλάτη. Έκαναν μάλιστα πολύ ώρα. Ήταν και ένας διασώστης και έλεγε να μην κουνάνε τον ποδηλάτη. Όταν σήκωσαν το παιδί κούνησε το χέρι του και κάποιος φώναξε αναπνέει. Έχει γίνει στο σημείο και άλλο τροχαίο».

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει στο σημείο πινακίδα που απαγορεύει στα αυτοκίνητα να πάνε αριστερά, αλλά η οδηγός του τζιπ έστριψε.

Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου