Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

«Γάζωσαν» με .......... αυτοκίνητο με παιδιά – Ένας τραυματίας.....το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (30.4.24).....Όπως αναφέρουν οι ίδιες ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (30.4.24).

Όπως μεταδίδει το Cretalive, το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην Κρήτη έγινε στο Τσιφούτ Καστέλλι του Δήμου Γόρτυνας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο, όπου μέσα βρίσκονταν και παιδιά, «γαζώθηκε» από σφαίρες καλάσνικοφ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ένα τουλάχιστον άτομο έχει τραυματιστεί βαρύτατα. και μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας Χάρακα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cretalive, ένα αυτοκίνητο - στο οποίο, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, βρισκόταν μέσα και τουλάχιστον ένα παιδί - «γαζώθηκε» από σφαίρες από καλάσνικοφ.

Ίδιες πηγές θέλουν ένα νεαρό άτομο, ηλικίας περίπου 23 ετών, να έχει τραυματιστεί σοβαρά στην ωμοπλάτη και να έχει μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο άνδρας βρίσκεται εκτός κινδύνου και μεταφέρεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και παιδιά και πως ένα τραυματίστηκε. 

Την ίδια ώρα, πληροφορίες του flashnews.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για συμπλοκή που έγινε μεταξύ τριών ατόμων, που έχουν συγγένεια μεταξύ τους, λόγω προσωπικών διαφορών.

NEOTΕΡΑ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες διαπληκτίστηκαν με έναν 23χρονο και άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ εναντίον του την στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητό του, τραυματίζοντάς τον στην πλάτη.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Χάρακα από το οποίο διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου, αλλά φαίνεται ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Μάλιστα, διατηρεί τις αισθήσεις του και φέρεται να έχει κατονομάσει τους δύο δράστες, για τον εντοπισμό των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας.

Επιπλέον, διαψεύστηκαν οι αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για τραυματισμό ενός ανήλικου μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος.

Πηγή ➤  https://www.newsit.gr    https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου