Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Σύλληψη για απόπειρα βι α σμού 35χρονης γυναίκας, παλιός γνώριμος της αστυνομίας ο δράστης.....Πρόκειται για έναν 29χρονο Αρμενικής καταγωγής.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ενώπιον της δικαιοσύνης ο 29χρονος που συνελήφθη για απόπειρα βιασμού στην Καλαμάτα. Είχε προηγηθεί η καταγγελία 35χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του…

Η καταγγελία της για απόπειρα βιασμού στην Καλαμάτα κινητοποίησαν τους αστυνομικούς, που κατάφεραν να εντοπίσουν τον άντρα που υπέδειξε. Πρόκειται για έναν 29χρονο Αρμενικής καταγωγής, που συνελήφθη το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου. Στο αστυνομικό τμήμα που μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε πως είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τόσο για κλοπές, όσο και για επιθέσεις σε γυναίκες.

Ο 29χρονος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 35χρονης. Όλα φαίνεται πως συνέβησαν χθες Κυριακή λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, στο σιδηροδρομικό σταθμό της Καλαμάτας. Όπως καταγγέλλει η 35χρονη, ο 29χρονος άνδρας την προσέγγισε για να τη μεταφέρει στον σύντροφο της που τον έψαχνε, ωστόσο, ο ίδιος προσπάθησε να την βιάσει.

Η καταγγέλλουσα έβαλε τις φωνές, κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του 29χρονου και άμεσα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Ο 29χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και αναμένεται να απολογηθεί στα δικαστήρια της πόλης, έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές κατά το παρελθόν τόσο για κλοπές αλλά και για ασελγείς πράξεις κατά γυναικών.  


Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου