Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Πέθανε 41χρονος αστυνομικός σε διαδικτυακή συζήτηση μέσα στο σπίτι του.... Τι έδειξαν τα στοιχεία για τον θάνατο του 41χρονου αρχιφύλακα…,,,,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο άτυχος αστυνομικός κατέρρευσε και πέθανε μέσα στο σπίτι που έμενε στην Πάτρα. Τι έδειξαν τα στοιχεία για τον θάνατο του 41χρονου αρχιφύλακα…

Ο 41χρονος αστυνομικός αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία την ώρα που έπαιρνε μέρος σε διαδικτυακή συζήτηση, μέσα στο σπίτι που έμενε στην Πάτρα και πέθανε. Ο θάνατός του έγινε γνωστός λίγο αργότερα, όταν ένας από τους συνομιλητές του, έσπευσε στο διαμέρισμα και τον εντόπισε νεκρό. Ο άτυχος αρχιφύλακας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα και όλα δείχνουν ότι προδόθηκε από την καρδιά του. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 6 Απριλίου, με στενούς συγγενείς, συναδέλφους και φίλους του, να προσπαθούν να στηρίξουν την οικογένειά του.

Ο 41χρονος Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ, υπηρετούσε στις Πεζές Περιπολίες και βρισκόταν στο σπίτι του. Ο αστυνομικός, συμμετείχε σε διαδικτυακή συζήτηση όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Ένα από τα άτομα που έπαιρναν μέρος στη διαδικτυακή συζήτηση, έσπευσε στο σπίτι του και καθώς δεν έλαβε ανταπόκριση με γνώση ότι διέμενε μόνος του, ενημέρωσε τις Αρχές.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, αστυνομικοί από το ΑΤ Παγκρατίου, έφτασαν στο διαμέρισμα του Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ και εντόπισαν νεκρό το συνάδελφό τους. Από τον έλεγχο στο φάκελο του Αρχιφύλακα, προέκυψε ότι τελούσε σε μακρά αναρρωτική άδεια λόγω προβλήματος υγείας που είχε διαγνωστεί.

Υπέρμαχος της υγιεινής ζωής και των γυμναστηρίων ο 41χρονος Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ, με καταγωγή από το Αίγιο, κατέληξε προδομένος από την καρδιά του.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 6 Απριλίου στις 12:30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Κοιμητηρίου Αιγίου.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών αναφέρεται μεταξύ άλλων πως: «ο Σπύρος υπηρέτησε επί σειρά ετών το συνδικαλιστικό κίνημα, αφού από το έτος 2013 εκλεγόταν ανελλιπώς ως αντιπρόσωπος της Ε.ΑΣ.Υ.Α., έχοντας κερδίσει την εκτίμηση των συναδέλφων για τη διαρκή, αγόγγυστη και ανιδιοτελή συμμετοχή και προσφορά του στον κοινό αγώνα.

Κυρίως όμως υπήρξε μάχιμος αστυνομικός του πεζοδρομίου, υπηρετώντας με ζήλο επί 20 έτη στις διμοιρίες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης. Με βαθύ πόνο αποχαιρετούμε τον καλό συνάδελφό μας και ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Ένωσής μας, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στους οικείους του».


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


1 σχόλιο: