Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

«Πελάτισσες» έκαναν τρεις κλοπές στο ίδιο σούπερ μάρκετ "ξεχνούσαν" συστηματικά να πληρώσουν!....Οι τρεις γυναίκες παραπέμφθηκαν στον....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Οι τρεις γυναίκες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών 

Οι πιο τακτικές πελάτισσες ενός σούπερ μάρκετ σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας... "ξεχνούσαν" συστηματικά να πληρώσουν! Αυτό αποκαλύφθηκε όταν συνελήφθησαν τρεις από τις συνολικά τέσσερις γυναίκες από αστυνομικούς της Ασφάλειας, το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι δράστιδες, μαζί με άλλη μια συνεργό τους που παραμένει άγνωστη, είχαν πάει δήθεν για να ψωνίσουν στο κατάστημα το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά όταν έφυγαν διαπιστώθηκε πως είχαν κλέψει διάφορα προϊόντα. Από την προανάκριση προέκυψε ότι είχαν διαπράξει άλλες δυο κλοπές στο ίδιο κατάστημα, την προηγούμενη Πέμπτη και την Παρασκευή και πλέον ερευνάται αν είχαν κάνει και άλλες. Οι τρεις γυναίκες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενες για κλοπές κατ' εξακολούθηση κατά συναυτουργία.

Έκλεβε ποτά από το ίδιο μαγαζί

Τέσσερις κλοπές, τρεις από τις οποίες στο ίδιο μαγαζί και μια σε σπίτι, είχε διαπράξει ο 34χρονος Αλγερινός ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αξιοποίησαν οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή του κέντρου του Ηρακλείου, όπου το απόγευμα της Κυριακής είχε κλέψει τρία μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά από ένα κατάστημα ψιλικών.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια, προέκυψε ότι από το περασμένο Σάββατο είχε διαπράξει άλλες δύο κλοπές στο ίδιο κατάστημα κλέβοντας έξι φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και μια κλοπή σε σπίτι από το οποίο είχε αρπάξει ένα κινητό τηλέφωνο. Σε βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ' εξακολούθηση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου