Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Άγιοι Ανάργυροι: Πώς περιγράφει τη δολοφονία ο φίλος της Κυριακής που τη συνόδευσε στο Α.Τ. - Όλη η κατάθεσή του....

https://www.police-voice.com/




Police-Voice blog ➤

Ο 39χρονος, σύμφωνα με τον φίλο της Κυριακής, πήδηξε πάνω της και άρχισε να την χτυπάει με μαχαίρι – Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η κοπέλα έπεσε κάτω αιμόφυρτη μαζί με τον δράστη

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής από τον φίλο της που τη συνόδευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, λίγο πριν η κοπέλα σκοτωθεί από τα χέρια του πρώην συντρόφου της, που έπεσε πάνω της με μαχαίρι και τη δολοφόνησε.

Η κατάθεση του συγκεκριμένου ατόμου είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς δείχνει όσα προηγήθηκαν το μοιραίο βράδυ. Ο νεαρός άντρας ήταν παλαιότερα σε σχέση με την Κυριακή και δεν είχαν καμία επαφή. Η πρώτη τους επικοινωνία έγινε στις 25 Μαρτίου 2024, μέσω Facebook και κανόνισαν να βρεθούν την Παρασκευή το απόγευμα σε καφετέρια των Αγίων Αναργύρων, όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν για τον χωρισμό της με τον 39χρονο.

Πώς περιέγραψε τη σχέση της με τον 39χρονο

Η Κυριακή μίλησε στον φίλο της για τον χωρισμό της με τον άνθρωπο που τη σκότωσε. «Μου είπε ότι είναι χωρισμένη από την σχέση της εδώ και 2 μήνες, γιατί δεν περνούσε καλά», ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι δυο τους κανόνισαν να βρεθούν και το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η 28χρονη αποφάσισε να πει περισσότερα για τα προβλήματα στη σχέση της. «Μου είπε ότι χώρισε γιατί το άτομο που είχε σχέση, γινόταν καταχρηστικός και κακοποιητικός, ενώ μερικές φορές, όπως μου διηγήθηκε έφευγε και από το σπίτι. Μου είπε ότι του είχε κάνει και μήνυση και την είχε ανακαλέσει», κατέθεσε.

Ο φίλος της Κυριακής περιέγραψε τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν πριν τη στιγμή της δολοφονίας. Οι δυο τους βρέθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα σε καφετέρια. Στη συνέχεια την πήγε στο σπίτι με το αυτοκίνητό μου.

«Λίγο πριν την αφήσω, είδα έξω από ένα σύμπλεγμα κατοικιών, όπου διέμενε η Κυριακή, χωρίς να ξέρω πού ακριβώς, ένα άνδρα με μία άσπρη μοτοσυκλέτα. Μόλις τον είδε η Κυριακή μου φώναξε να φύγουμε, γιατί ήταν ο παλιός της δεσμός και τον φοβόταν. Της είπα να πάμε στο Αστυνομικό Τμήμα να αναφέρει το γεγονός», είπε. Οι δυο τους ξεκίνησαν για το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

«Έλεγε ότι δεν τον φοβάται και δεν ήθελε να κάνει μήνυση»

Η Κυριακή και ο φίλος της πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Η 28χρονη θέλησε να μπει μόνη της στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας και κάλεσε τον φίλο της να περιμένει απέξω.

Η κοπέλα μίλησε με γυναίκες αστυνομικούς. «Δεν άκουγα όλη την συζήτηση, αλλά κατάλαβα από τα λίγα που μπορούσα να ακούσω, ότι οι αστυνομικοί την προέτρεπαν να κάνει μήνυση, αλλά η Κυριακή έλεγε ότι δεν τον φοβάται και δεν ήθελε να κάνει μήνυση. Μόλις βγήκε από το γραφείο, η Κυριακή, μου είπε ότι της είπαν οι αστυνομικοί να κάνει μήνυση. Όμως αυτή δεν ήθελε και θα έπαιρνε τηλέφωνο το “100” για να τη συνοδεύσουν αστυνομικοί στο σπίτι της. Όταν κατεβήκαμε κάτω, στον δρόμο, πήρε το “100” τηλέφωνο. Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι ο πρώην φίλος της ήταν έξω από το σπίτι, εξηγώντας πού βρίσκεται και η ίδια.»

«Πήδηξε πάνω της και άρχισε να τη χτυπάει με μαχαίρι»

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του φίλου της Κυριακής για τη στιγμή της δολοφονίας. «Όταν φθάσαμε σε ένα σημείο όπου είναι σταθμευμένα κάποια μηχανάκια, ξαφνικά η Κυριακή, ενώ μιλούσε ακόμα στο τηλέφωνο, ανέστρεψε πλάτη. Ασυναίσθητα ανέστρεψα και εγώ, αλλά δεν κάναμε πολλά βήματα και τότε ένας άνδρας έπεσε με άλμα επάνω της και άρχισε να την χτυπάει με μαχαίρι», κατέθεσε.

«Αιφνιδιάστηκα και άρχισα να φωνάζω, αλλά εντός λίγων δευτερολέπτων η Κυριακή είχε πέσει αιμόφυρτη κάτω μαζί με τον δράστη, ενώ ο δράστης παρόλο που ήταν κάτω δεν άφηνε το μαχαίρι», θυμάται. Ένας αστυνομικός κλώτσησε το μαχαίρι παραπέρα για να μην το κρατάει ο δράστης.

Όταν κατάφερε να συνέλθει, ο φίλος της Κυριακής την είδε χωρίς της αισθήσεις της, μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο. Ο δράστης ήταν κι αυτός πεσμένος πλάγια με την Κυριακή μέσα στα αίματα. «Τα έχασα δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω πως έγινε», είπε στην κατάθεσή του.

Ο ίδιος εκτιμά ότι ο δράστης τους ακολούθησε χωρίς να το καταλάβουν. «Εγώ δεν ήξερα καλά τους δρόμους, θεωρώ ότι αυτός κινούμενος με μηχανή μας ακολούθησε, χωρίς να τον καταλάβουμε», ανέφερε.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου