Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Ντελιβερας αλλοδαπός πήγε παραγγελία καφέ στο Τμήμα Τροχαίας Ρόδου και συνελήφθη απο τους Δικυκλιστες της Τροχαιας για Ναρ κω τι κά..!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ενας αλλοδαπός ντελιβερας δεν στάθηκε τόσο  τυχερός καθώς οι αστυνομικοί- δικυκλιστες  της τροχαιας Ρόδου σε σωματική ερευνα που του εκαναν βρήκαν επανω του ναρκωτικα.

          Συγκεκριμένα λιγο μετα τις 19.30 ωρα ενας αλλοδαπός υπάλληλος που δουλευε ως  ντελιβερι σε κεντρική καφετέρια της Ροδου, έφερε μια παραγγελια στο Τμημα της Τροχαίας Ροδου. 

Αφου παρέδωσε τον καφέ στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσιας, αποχώρησε με την μοτοσυκλέτα τυπου παπί χωρις να φοράει το κράνος του.

Την στιγμη που έφευγε έγινε αντιληπτός απο τους δικυκλιστες της Τροχαίας Ροδου , οι οποίοι την προηγούμενη ημερα του ειχαν κανει σύσταση να φοραει το κρανος του κατα την οδηγηση.

Στον τροχονομικο  έλεγχο που του εγινε δεν εφερε μαζι το διπλωμα  οδήγησης του καθως και κανένα αποδεικτικό εγγραφο που να βεβαιώνει την ταυτοτητα του.
Το  αποτέλεσμα  ηταν να προσαχθεί στην τροχαία για να του γίνει εξακρίβωση των στοιχείων της ταυτότητας του.

Η όλη του συμπεριφορα  κρίθηκε ύποπτη, απο τον Αξιωματικό Δικυκλιστη της Τροχαίας ( πρωην βετεράνο της Ομάδας Ζ )  και σε σωματική ερευνα που του εγινε βρέθηκε στην Κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Μετα απο αυτο οι αστυνομικοί της τροχαιας   έκαναν περισσότερες έρευνες και ανακάλυψαν οτι προ 3 μηνων του ειχε αφαιρεθεί η αδεια οδηγησης διότι ειχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα καθώς ηταν υπο την επήρεια αλκοόλ.

Ο 28χρονος Αλβανικής καταγωγής ντελιβερας συνεληφθη &  οδηγήθηκε στο Τμημα Ασφαλειας Ροδου.

Απο  το Τμημα Ασφαλειας Ροδου  σχηματίσθηκε δικογραφια για τον Νομο περι Ναρκωτικων, του βεβαιώθηκαν ολες οι τροχονομικες παραβασεις του Κ.Ο.Κ. & του υποβλήθηκε μυνηση για την αδεια οδηγησης που του ειχε αφαιρεθεί.

Σημερα  13-4-2024 αναμένεται να δικαστεί στο αυτοφωρο Πλημμελειοδικείο Ροδου.

Πηγή ➤


1 σχόλιο:

  1. Έχουν αποθρασυνθεί οι παράνομοι μετανάστες. Νομίζουν πως θα την "σκαμπουλάρουν" για πάντα. Ποντάρουν στο ό,τι δεν υπάρχει κράτος λόγω προόδου στην Ελλάδα αλλά κάποτε πιάνονται από ανθρώπους που κάνουν την δουλιά τους.
    Εύγε στην Αστυνομία Ρόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή