Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Απόπειρα αυτ........ έκανε ο δολοφόνος της Κυριακής - Νοσηλεύεται στο Αττικόν στην Εντατική σε σοβαρή κατάσταση.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο 39χρονος νοσηλεύεται στην Εντατική σε σοβαρή κατάσταση

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα, ενώ νοσηλευόταν στο ψυχιατρείο των φυλακών. Ο δολοφόνος φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει ένα σεντόνι για να απαγχονιστεί.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο 39χρονος εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο κελί του, περίπου στη μία τα ξημερώματα. Του έκαναν ΚΑΡΠΑ και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στην Εντατική. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. 


Υπενθυμίζεται ότι χθες ήταν στο φως της δημοσιότηττας νέα στοιχεία από την απολογία του 39χρονου που μαχαίρωσε και σκότωσε την 29χρονη Κυριακή έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων . 

Ειδικότερα, ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την άτυχη κοπέλα.

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι» φέρεται να υποστήριξε ο 39χρονος, σύμφωνα με το Star.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου