Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Χειροπέδες σε 31χρονο για μαστ ροπεία Ο κατηγορούμενος τουλάχιστον από τα ...Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος αλλοδαπός έχει συλληφθεί στο παρελθόν....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο κατηγορούμενος τουλάχιστον από τα τέλη του 2023 προέβαινε στην προαγωγή και εκμετάλλευση γυναικών

Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στην περιοχή του Μεταξουργείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 31χρονος αλλοδαπός για μαστροπεία, παράβαση των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων και για κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων.

Ειδικότερα, κατόπιν διερεύνησης επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν εντός οικίας τον 31χρονο μαζί με ακόμα -2- γυναίκες.

Από τη προανάκριση προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος τουλάχιστον από τα τέλη του 2023 προέβαινε στην προαγωγή και εκμετάλλευση γυναικών, τις οποίες μετέφερε σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά από έρευνα στην κατοχή και την οικία του, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

-3,9- γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,

ηλεκτρικός εκκενωτής(taser),

δελτίο αιτούντος ασύλου τρίτου προσώπου και

πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων σχετικά με τον προγραμματισμό ερωτικών ραντεβού καθώς και τον διαμοιρασμό των εσόδων που προέκυπταν.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Το σήμα για ενδοοικογενειακό επεισόδιο που αποκάλυψε τη δράση του Βούλγαρου μαστροπού

Ένα τηλεφώνημα στην ΕΛ.ΑΣ. για ενδοοικογενειακό επεισόδιο ήταν αυτό που αποκάλυψε τη δράση του 31χρονου Βούλγαρου που συνελήφθη στην Αθήνα για μαστροπεία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 31χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, τουλάχιστον από το 2023 εκμεταλλευόταν γυναίκες, τις εξέδιδε και παρακρατούσε τα έσοδά.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του ξεκίνησε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (3/5) όταν, έπειτα από σήμα για ενδοοικογενειακό επεισόδιο, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ μετέβησαν σε διαμέρισμα στην Αθήνα και, φθάνοντας έξω από αυτό, άρχισαν να ακούν δυνατές φωνές από το εσωτερικό του.

Όταν ρώτησαν τους περίοικους τι συμβαίνει, εκείνοι τους ενημέρωσαν ότι στο συγκεκριμένο διαμέρισμα διαμένει ένας άνδρας, ο οποίος διακινεί ναρκωτικά και εκμεταλλεύεται αλλοδαπές γυναίκες εκδίδοντάς τες σε οίκους ανοχής.

Με βάση τις ενδείξεις τέλεσης των παραπάνω πράξεων, οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και, παρουσία δικαστικού λειτουργού, προχώρησαν σε έρευνα. Εντός του χώρου εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, καθώς και δύο γυναίκες από την Κολομβία και, κάπως έτσι το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται.

Ειδικότερα, από την προανάκριση προέκυψε πως ο συλληφθείς εκμεταλλευόταν την μία από τις δύο κοπέλες και πως την είχε μεταφέρει τουλάχιστον μία φορά σε οίκο ανοχής. Όσον αφορά στη δεύτερη κοπέλα προέκυψε ότι ο 31χρονος διατηρούσε με αυτή ερωτική σχέση και πως τις τελευταίες ημέρες άρχισε να γίνεται πιεστικός μην επιτρέποντας της να εργάζεται και να βγαίνει από το διαμέρισμα μόνη της. Ως αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν μία γνωστή τους η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τις Αρχές.

Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη για μαστροπεία και για άλλα αδικήματα, οδηγήθηκε την περασμένη Παρασκευή (5/5) ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου