Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Μενίδι: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 40χρονης......Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην περιοχή της Φυλής ......κρυβόταν σε....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (16.5.24) ο 50χρονος που έστησε ενέδρα και δολοφόνησε με μαχαίρι την 40χρονη πρώην σύζυγό του στο Μενίδι.

Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην περιοχή της Φυλής την ώρα που κυκλοφορούσε πεζός και μεθυσμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή.

Στο μεταξύ, συγκλονίζει ηχητικό ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από επίθεση που έκανε ο 50χρονος στην 40χρονη, 10 μέρες πριν τη στυγερή γυναικοκτονία.

Πενήντα μέτρα από την είσοδο του σπιτιού της, περίπου 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα πριν από 10 μέρες (στις 7.5.24) ο δράστης και το θύμα είχαν άγριο καβγά, καθώς ο 50χρονος είχε επιτεθεί στην 40χρονη πρώην σύζυγό του και εκείνη προσπαθούσε να τον απωθήσει.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο, ο 50χρονος ακούγεται να φωνάζει «Θα σε σκοτώσω!». Σύμφωνα με μια γειτόνισσα που είδε το περιστατικό, ο δράστης κρατούσε μια σακούλα με μπουκάλια μπίρας, τα έσπαγε στο πεζοδρόμιο και κράδανε προς το μέρος της 40χρονης ένα από αυτά και εκείνη του έλεγε «φύγε από εδώ!».

 

Στο πρώτο ηχητικό, η 40χρονη ακούγεται να φωνάζει:

«Έι, τι κάνεις; Έχουμε χωρίσει. Έχουμε πάρει διαζύγιο. Τελείωσε. Τελείωσε».

Δράστης: «Θα σε σκοτώσω μωρή π@@α!».

Στο βίντεο ακούγεται και ο ήχος χαστουκιών, καθώς ο 50χρονος χτύπησε τη 40χρονη.

Κάποια στιγμή, στο σημείο έφτασαν και τα δύο παιδιά της οικογένειας και μάλιστα ένα από αυτά κάλεσε την Αστυνομία. Οι γείτονες βγήκαν στον δρόμο και προσπάθησαν να τους χωρίσουν. Με τη 40χρονη να συνέχιζει να φωνάζει και τον 50χρονο να μην σταματά να την απειλεί.


 Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου