Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Το 4,5 ετών αγοράκι που έμεινε 6 ώρες ξεχασμένο σε σχολικό λεωφορείο περίμενε για βοήθεια με δεμένη τη ζώνη του... 70χρονη η συνοδός του οχήματος ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το αγοράκι παρέμεινε ψύχραιμο στη θέση του - 70χρονη η συνοδός του οχήματος - «Αν είχαμε πιο ζεστό καιρό ίσως το παιδί να είχε πάθει κάτι χειρότερο», λέει ο πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Κηφισιάς

Στιγμές τρόμου έζησε το πρωί της Δευτέρας το 4,5 ετών αγοράκι το οποίο έμεινε κλεισμένο για περίπου 6 ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο το οποίο το μετέφερε στο 2ο Νηπιαγωγείο της Κηφισιάς καθώς δεν έγινε αντιληπτό ούτε από τον οδηγό ούτε από την 70χρονη συνοδό του οχήματος.

Το παιδί επιβιβάστηκε στο σχολικό μαζί με τέσσερις ακόμη συμμαθητές του αλλά στη διαδρομή αποκοιμήθηκε. Το λεωφορείο αποβίβασε τους τέσσερις από τους πέντε ανήλικους και στη συνέχεια ο οδηγός κατευθύνθηκε προς ένα πάρκινγκ κοντά στην οδο Αχαρνών.

Ωστόσο, ο ίδιος και η συνοδός δεν είδαν πως το αγοράκι κοιμάται στα τελευταία καθίσματα, έκλεισαν την πόρτα και έφυγαν.

Το παιδί παρέμεινε επί ώρες κλεισμένο στο λεωφορείο αλλά κάποια στιγμή ξύπνησε και κατέβηκε από το όχημα. Μόλις αντιλήφθηκε πως βρίσκεται μόνο του κάθισε σε ένα κάθισμα, έβαλε τη ζώνη του και ξεκίνησε να διαβάζει ένα βιβλίο περιμένοντας να έρθει κάποιος να το βοηθήσει.

Όπως λέει ο πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Κηφισιάς, κ. Γιώργος Χουντουμάδης, η ψυχραιμία και η αξιοθαύμαστη ωριμότητα που επέδειξε το παιδί αποδείχθηκαν σωτήριες.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο ίδιος, αν είχαμε πιο ζεστό καιρό ίσως το παιδί να είχε πάθει κάτι χειρότερο μέσα στο λεωφορείο.
Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου