Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Μυστήριο με το θάνατο 55χρονου – Βρήκαν σφ αίρα στο στήθος του λίγο πριν τον θάψουν......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι υπάλληλοι γραφείου τελετών στον Ορχομενό Βοιωτίας που κλήθηκαν να ετοιμάσουν τη σορό ενός 55χρονου για την κηδεία του, καθώς έντρομοι διαπίστωσαν ότι ο άνδρας είχε τραύμα από σφαίρα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τη Μεγάλη Τρίτη συγγενείς του 55χρονου, ενημέρωσαν πως το γραφείο τελετών πως ο άνθρωπός τους πέθανε και τους κάλεσαν να κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες για την κηδεία, που θα γινόταν την Μεγάλη Τετάρτη.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, έντρομοι διαπίστωσαν ότι ο 55χρονος είχε αίματα στο ρούχο του και μια τρύπα στο θώρακα πιθανότατα από σφαίρα και άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε ο άνθρωπος είχε πυροβοληθεί στο θώρακα, με αποτέλεσμα την υπόθεση να αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς, ενώ στο σπίτι όπου έμενε κλήθηκε και ιατροδικαστής.

Στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο 55χρονος, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μονόκαννο με πυροδοτημένο φυσίγγιο, το οποίο φέρεται να είναι και το όπλο που του έκοψε το νήμα της ζωής.

Ως πιθανότερο σενάριο πλέον εξετάζεται αυτό της αυτοχειρίας, καθώς ο 55χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά και χρόνια προβλήματα. 


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου